pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Перерахування Кіровоградської митниці до держбюджету зросли вдвічі

Кіровоградською митницею були підведені підсумки її діяльності за січень-лютий 2008 року. Як відмітив начальник митниці Компанієць Василь Олександрович, з початку року митницею було перераховано до Держбюджету України 22,4 млн.грн., що склало 205% від плану доведеного Мінфіном.

Понад 22 мільйони гривень перерахувала до державного бюджету Кіровоградська митниця за два місяці поточного року, що склало 205 відсотків від планового завдання, доведеного Міністерством фінансів України. У порівнянні з показником за аналогічний період минулого року сума перерахувань зросла більше, ніж удвічі і становить 227,3%. Дані показники податків та зборів - найбільші з перерахованих до державної скарбниці за всі попередні роки функціонування Кіровоградської митниці. Це свідчить про те, що в митниці проводиться постійна організаційна робота із розширення бази оподаткування, посилення контролю за визначенням митної вартості окремих груп товарів, правильністю класифікації товарів при митному оформленні.
Одним з приоритетних напрямів діяльності митної служби є створення ефективної системи боротьби з контрабандою. Так, з початку року митницею були проведені комплексні організаційно-практичні заходи, які спрямовані на недопущення ввезення та перебування на митній території України транспортних засобів з порушенням чинного законодавства.
На виконання доручень Президента України та уряду Службою боротьби з контрабандою та митної варти митниці спільно з працівниками ДАЇ УМВСУ в Кіровоградській області у січні-лютому 2008 року проводилися комплексні оперативно-профілактичні заходи.
З початку 2008 року Кіровоградською митницею заведено 7 справ про порушення митних правил на суму понад 164 тис. грн. Судовими органами прийнято 3 рішення у справах про порушення митних правил на суму понад 978 тис. грн.
Загальний зовнішньоторговельний обіг вантажів Кіровоградської області за січень-лютий 2008 року склав 132 млн. дол. США, в тому числі експорт – 97 млн. дол. США, імпорт – 35 млн. дол. США. У порівнянні з 2007 роком збільшення зовнішньоторговельного обігу складає 70%, у тому числі обсяг експорту збільшився на 65%, імпорт же збільшився на 86%.
З початку року основні обсяги імпортованої продукції припали на нікелеву руду (давальницька сировина) – 9 млн. дол. США, цукор білий – 4,7 млн. дол. США, рідку фракцію пальмової олії – 4 млн. дол. США, скрап монокристалічного кремнію (давальницька сировина) – 4 млн. дол. США.
Впродовж січня-лютого цього року митницею було оформлено 2 087 вантажних митних декларацій та 455 тис. тонн вантажів. Якщо ці результати зрівняти з аналогічним періодом 2007 року, то побачимо, що кількість вантажних митних декларацій збільшилась на 14% або 253 одиниці, тоннаж вантажів зріс на 48 тис. тонн або 12%.
У зоні діяльності Кіровоградської митниці за два місяці 2008 року зовнішньоекономічну діяльність провадили 164 підприємств, що на 8 підприємств більше ніж у минулому році.

Похожие пресс-релизы