pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Києві сума автоматичного відшкодування ПДВ зросла на 341 мільйон гривень

За 7 місяців 2013 року у Києві столичні платники ПДВ отримали 448 мільйонів гривень відшкодування податку у автоматичному режимі. Роком раніше, платникам за аналогічний період було відшкодовано «автоматом» понад 107 мільйонів гривень. Про це повідомила начальник Головного управління Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова.

За словами Ірини Вікторівни, у липні критеріям автоматичного відшкодування податку на додану вартість відповідали 32 підприємства Києва, які отримали на свої рахунки понад 48 мільйонів гривень.

Для отримання бюджетного відшкодування ПДВ у режимі «автомат», пунктом 200.19 Податкового кодексу України передбачено критерії, основні з яких: відсутність податкового боргу, відсутність процедури банкрутства у судовому порядку, середній рівень заробітної плати на підприємстві повинен у два з половиною рази перевищувати мінімальний встановлений законодавством рівень, чисельність працюючих має перевищувати 20 найманих осіб, підприємство повинно знаходитись за місцем реєстрації.

«Загалом, у Києві з початку року на розрахункові рахунки платників ПДВ відшкодовано 3 мільярди 351 мільйон гривень податку.
Також, фахівцями ГУ Міндоходів у м. Києві упереджено неправомірно заявленого до відшкодування податку на загальну суму 498 мільйонів гривень», – зауважила Ірина Носачова.

Похожие пресс-релизы