pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У березні продажі моделі ЗАЗ VIDA зросли на 150%

За результатами продажів автомобілів у березні 2013 року модель ЗАЗ VIDA увійшла до 5-ки найбільш реалізованих авто на вітчизняному авторинку.

ЗАЗ підтверджує свою популярність на ринку легкових авто в Україні. Офіційний дистриб’ютор автомобілів ЗАЗ в Україні фіксує продажі моделей ЗАЗ у березні 2013 року у кількості 1320 реалізованих авто, що на 61 % більше, ніж у лютому. При цьому продажі флагманської моделі ЗАЗ – ЗАЗ VIDA збільшилися у 2, 5 рази, або ж на 150 % у порівнянні із попереднім місяцем. У березні поточного року було реалізовано 495 автомобілів ЗАЗ VIDA. Відтак модель посіла 5-те місце серед найбільш реалізованих авто на ринку.

Найбезапеляційніший суддя на ринку – покупець – обрав ЗАЗ VIDA за відмінне поєднання якості та демократичної ціни. Свідченням цього став титул «Кращого доступного автомобіля» за результатами всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013», який здобула ЗАЗ VIDA перемігши у номінації «Кращий доступний автомобіль». Авто здатне забезпечити комфорт та безпеку своїх пасажирів завдяки широкому спектру опцій кожної із комплектацій моделі. ЗАЗ VIDA оснащена подушкою безпеки водія, кондиціонером, протитуманними фарами, передніми електричними склопідйомниками, зовнішніми дзеркалами з електрорегулюванням і підігрівом, імобілайзером; має гідропідсилювач керма, механізм регулювання ручної колонки та легкосплавні диски. Завдяки знижкам у рамках кампанії «Повний розпродаж» вартість минулорічної новинки вітчизняного автопрому у базовій комплектації складає 82 200 грн. А ціна авто у сучасному кузові хетчбек з автоматичною трансмісією становить 103 900 грн з урахуванням максимальної знижки 9 060грн.

У березні автомобілісти охоче вибирали й інші автомобілі із модельного ряду ЗАЗ. Так, результати продажів фіксують стрімких ріст популярності моделі ЗАЗ Forza, що роком раніше свого попередника стала «Кращим доступним автомобілем» за результатами всеукраїнського конкурсу «Автомобіль року 2012». Приріс продажів моделі у березні склав 72 %.

Справжнє народне авто, вітчизняний ЗАЗ Lanos шість років поспіль виборював титул «Абсолютного лідера продажів» за результатами щорічного національного автомобільного рейтингу-акції «Авторейтинг». Реалізація народного улюбленця у першому місяці весни також зросла – на 46%. Його «брат» Lanos Pick-up демонструє показник збільшення реалізації на 49%. А вже з квітня додатковим стимулом до придбання нових автомобілів ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens виробництва 2012 та 2013 рр. є зниження цін на ці моделі, що сягає 7 000 грн.

Авторитет бренду закріплений багаторічною традицією виробництва автомобілів на вітчизняних промислових потужностях з урахуванням кращих зарубіжних практик. Це забезпечує не лише якість та надійність продукту, а й його чесне та вигідне для споживача цінове позиціонування, що оцінили потенційні покупці та новоспечені власники авто від ЗАЗ. Виробник пропонує на свої авто європейську гарантію у 3 роки, або ж 100 тис. км пробігу. При цьому міжсервісний інтервал становить 15 тис. км.

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ – на сайті www.zaz.ua а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ у соціальних мережах:
www.facebook.com/autozaz.ua
www.vk.com/autozaz_ua
www.youtube.com/user/avtozazua

Додатково
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні – Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». Із 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена автомобілями ЗАЗ Vida, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» - це розвинена мережа дилерських центрів, що налічує понад 150 сервісних станцій і автосалонів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування і закінчуючи офіційним гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ в будь-якому куточку України.

Похожие пресс-релизы