pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Кількість ліній IP-телефонії від Укртелекому зросла в 15 разів

Оператор пропонує клієнтам – юридичним особам скористатися спеціальною пропозицією «Інтернет-телефонія - Легкий старт» та протягом місяця користуватися послугою за акційною вартістю

Технології здійснення дзвінків за допомогою інтернету набувають все більшого поширення як у світі, так і в Україні. Клієнти цінують можливість телефонувати з будь-яких пристроїв, а також зберігати свої номери під час переїзду компаній. Так, лише з початку року кількість ліній IP-телефонії, які надаються Укртелекомом для своїх бізнес-клієнтів, зросла в 15 разів. Цікаво, що відповідно до дослідження, яке було зроблено на замовлення оператора в першому кварталі 2015 року, близько 53% опитаних бізнес-клієнтів вже активно користувалися технологією IP-телефонія. При цьому, 7% представників компаній сказали, що планують почати користуватися інтернет-телефонією протягом наступних 12 місяців.*

З 1 жовтня Укртелеком запустив спеціальну пропозицію для своїх існуючих та нових бізнес-клієнтів, що дозволяє їм підключити послугу «Інтернет-телефонія - Легкий старт» та тестувати її протягом місяця за 1 грн. Після завершення цього періоду абонентна плата буде становити від 42 до 84 грн. в залежності від обраного тарифного плану. Подати заявку на підключення послуги за спеціальною вартістю можна до 31 грудня 2015 року.

Основні переваги послуги:

- до 3000 хвилин розмов вже включено до абонплати;
- офісний/стаціонарний номер скрізь, де є доступ до мережі інтернет;
- збереження номера під час переїзду;
- оренда IP-телефона за 24 грн. за місяць;
- дзвінки з різних пристроїв (мобільних, стаціонарних та IP-телефонів, планшетів, комп’ютерів тощо);
- можливість підключення по одній фізичній лінії декількох телекомунікаційних послуг, наприклад, телефонії та інтернету.

Підключити послугу можна як із міським номером, так і з національним (0892).

Усі тарифи вказані з урахуванням ПДВ. Для підключення інтернет-телефонії необхідно укласти відповідний договір.

Отримати детальну інформацію можна на корпоративному сайті http://ukrtelecom.ua/services/business/sip_phone, у найближчому центрі обслуговування абонентів або звернувшись до контакт-центру за телефоном 0800506801 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних номерів).

* Опитування було проведено у січні 2015 року на всій території України (за виключенням АР Крим, Донецької та Луганської областей) серед 705 бізнес-клієнтів, які користуються стаціонарним зв’язком.

Похожие пресс-релизы