pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Частка КРЕДОБАНКу в обслуговуванні зовнішньої торгівлі України з Польщею зросла в 1,5 рази

Згідно даних Державного комітету статистики України Польща є одним з основних торговельних партнерів України. За загальним обсягом зовнішньоторговельних операцій, який у 2009 році склав 3 580,9 млн. дол. США, Польща посіла 4-те місце серед всіх країн-партнерів України. При цьому обсяги обслуговування операцій зовнішньоекономічної діяльності з Польщею через КРЕДОБАНК становили минулого року 233,8 млн. дол. США.
- Частка КРЕДОБАНКу в обслуговуванні зовнішньої торгівлі між Україною та Польщею зросла в 1,5 рази і за підсумками 2009 році склала 6,5%, - розповідає Голова Правління КРЕДОБАНКу Іван Феськів. - Така ринкова частка є найвищою в історії КРЕДОБАНКу та засвідчує успішну реалізацію банком стратегічного завдання щодо обслуговування польсько-українських економічних відносин та підприємств польсько-українського бізнесу.
- За підсумками 2009 року частка банку зросла за більшістю показників обслуговування зовнішньоекономічних операцій, - додає Іван Феськів, - але найбільш помітно вона зросла за обслуговуванням імпорту з Польщею, це пояснюється, насамперед, широким представленням банку в західних областях України, з притаманною для них орієнтованістю на імпорт. В цілому на долю Західного регіону, що включає 8 областей, припадає 80% обсягу зовнішньоторгівельних операцій, які обслуговує КРЕДОБАНК.
Позитивною тенденцією є також збільшення частки КРЕДОБАНКу по обслуговуванню зовнішньоекономічної діяльності підприємств України з усіма країнами світу, яка зросла в 1,2 рази у попереднім роком. Загальний обсяг зовнішньоекономічних операцій, який обслуговував КРЕДОБАНК, склав в 2009 році майже 670 млн. дол. США.
- Визначаючи обслуговування зовнішньоекономічних операцій своїм пріоритетом, КРЕДОБАНК націлений на залучення нових клієнтів, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, та розробив привабливі і конкурентноздатні пропозиції для цього сегменту клієнтів, - підкреслив керівник КРЕДОБАНКу. – Зокрема, для клієнтів, що активно співпрацюють з польськими партнерами, КРЕДОБАНК запропонував послугу швидкісних розрахунків між Україною та Польщею - "Польський експрес", яка передбачає зарахування коштів на рахунок партнера на протязі 24 годин, покриття у всіх регіонах Польщі та оперативний супровід платежів. Також при здійсненні зовнішньоторговельних операцій КРЕДОБАНК пропонує підприємствам скористатися банківськими гарантіями, послугами з обслуговування експортного та імпортного документарного інкасо в іноземній валюті і документарними акредитивами.

Довідка:
ПАТ "КРЕДОБАНК" створено у Львові та зареєстровано у Державному банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є правонаступником АТ "Західно-Український Комерційний Банк", та АТ "Кредит Банк (Україна)".
ПАТ "КРЕДОБАНК" є найбільшою польською інвестицією в банківську установу України, а його статутний фонд складає 1 млрд. 551 млн. грн. В структурі акціонерного капіталу банку інвестиції стратегічного західного інвестора – PKO Bank Polski S.A. складають 99,5%. Сьогодні ПАТ "КРЕДОБАНК" входить до 2-ї групи “Великі банки” за класифікацією Національного банку України, регіональна мережа Банку ПАТ "КРЕДОБАНК" нараховує 20 філій та 142 відділення та охоплює майже всі області України та Автономну Республіку Крим, має 376 власних банкоматів. Клієнтами Банку є більше 31 тис. юридичних осіб та підприємців та близько 315 тис. фізичних осіб. Банк динамічно розвивається, входить у тридцятку найбільших банків України, до того ж є однією з найпотужніших фінансових установ Західної України.

Прес-центр ПАТ “КРЕДОБАНК”
Олена Камінська
тел. 032 298 95 37, 050 69 04 552
[email protected]

Похожие пресс-релизы