pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Частка смартфонів у мережі «Київстар» зросла до 20%

17 липня 2014 р.

м. Київ

Частка смартфонів у мережі «Київстар» зросла до 20%

У кінці червня 2014 року частка смартфонів у мережі «Київстар» досягла позначки в 20%. Фахівці компанії очікують подальшого зростання кількості розумних телефонів серед абонентів.

Станом на кінець червня 2014 року число смартфонів у мережі «Київстар» перевищило показник в 5,6 млн., що на 3% більше, ніж у травні попереднього року, і на 53% перевищує показник червня 2013 року.

Левова частка всіх смартфонів у мережі «Київстар» працює під управлінням операційної системи Android. Ними володіє більше 3 млн. 600 тис. абонентів оператора. За останній рік частка гуглофонів в мережі збільшилася на 136%, а порівняно з травнем поточного року зростання склало близько 7%.

У першому місяці літа на 2% зросла кількість абонентів, що віддають перевагу iOS-пристроям (червень 2014 р. до травня 2014 р.). На сьогоднішній день число таких гаджетів перевищило показник в півмільйона одиниць, що на 39% більше, ніж у червні 2013 року.

Число мобільних комунікаторів, що працюють на різних модифікаціях платформи Windows Mobile/Phone, виросло на 2% (червень 2014 р. до травня 2014 р.). На кінець червня в мережі «Київстар» налічувалося більше 180 тис. таких смартфонів. У порівнянні з травнем 2013 число Windows-пристроїв зросло на 23%.

Число Symbian-фонів за місяць зменшилося на 1% і склало трохи більше 1 млн. 100 тис. пристроїв, що на 22%менше, ніж у червні 2013 року. В порівнянні з минулим роком, число Bada-смартфонів скоротилося на 9% до трохи більше 168 тис.

«Все більше абонентів«Київстар»стають прихильниками сучасних гаджетів, і в червні ми перетнули умовну межу, коли п'ята частина від усіх абонентів користується саме смартфонами. Темпи зростання чисельності розумних телефонів у мережі «Київстар» надалі будуть тільки прискорюватися. Варто відзначити, що зараз цей процес гальмується законодавчими обмеженнями на використання в Україні сучасних технологій передачі даних», - каже Павло Сахно, менеджер з абонентського обладнання«Київстар».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelComLtd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected]

Похожие пресс-релизы