pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Активи фонду «ОТП Пенсія» зросли на 90% у 2016 році: рекордні надходження, приєднання конкурента та вдалі інвестиції

Недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія» за підсумками 2016 року збільшив активи під управлінням на 90,5%, до 89,5 млн грн, кількість учасників фонду збільшилася втричі - до 29 400 чоловік.
Важливим фактором зростання активів стало залучення коштів у фонд – за рік фонд отримав 19,7 млн грн нових внесків та переведень з інших пенсійних фондів. Також великий вплив як на активи, так і на клієнтську базу мало приєднання «УкрсоцФонду», що додало ще 14 млн грн активів та 18 000 учасників до фонду «ОТП Пенсія».
Інвестиційна стратегія фонду «ОТП Пенсія», що передбачає вкладення у найбільш надійні фінансові інструменти – банківські депозити, державні та банківські облігації – забезпечила учасникам 17,6% прибутку за рік, перевищивши показник офіційної інфляції - 12,4%.
У минулому році фонду також вдалося суттєво розширити мережу обслуговування – «ОТП Банк» почав пропонувати фонд «ОТП Пенсія» у своїх відділеннях по всій Україні.
Досягнення 2016 року та стабільні результати роботи з 2009 року дозволили фонду «ОТП Пенсія» увійти у ТОП-3 найбільших за активами відкритих пенсійних фондів в Україні.
«Минулий рік став для фонду «ОТП Пенсія» найбільш динамічним за всю його історію. Ми отримали рекордні надходження та в рази збільшили клієнтську базу. Поки в країні продовжують обговорювати доцільність пенсійної реформи, ми вже створюємо та збільшуємо приватні пенсійні заощадження наших клієнтів», - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів компанії з управління активами «ОТП Капітал».
«ОТП Пенсія» залучає пенсійні внески від фізичних та юридичних осіб, інвестує ці кошти з метою їхнього примноження і захисту від інфляції та здійснення пенсійних виплат учасникам по досягненню ними пенсійного віку. «ОТП Пенсія» було визнано лідером з відкритості серед недержавних пенсійних фондів.
Дізнатися більше про недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія» можна у відділеннях ОТП Банку по всій Україні, на сайті www.otppension.com.ua та за телефоном: 044 492 34 69.

Компанія з управління активами «ОТП Капітал» була заснована в липні 2007 року та стала другим, після АТ «ОТП Банк», представником OTP Group в Україні. Компанія надає широкий спектр інвестиційних послуг високої якості, як корпоративним клієнтам, так і приватним особам, і є одним із лідерів на ринку колективного інвестування. Під управлінням КУА «ОТП Капітал» знаходяться 6 публічних інвестиційних фондів, 3 венчурних фонди, активи страхових компаній, а також 2 недержавних пенсійних фонди. Активи під управлінням – 319,14 млн. грн.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

Похожие пресс-релизы