pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На Українській енергетичній біржі пройшли торги на 2,5 млрд грн

З початку року на торгівельному майданчику Української енергетичної біржі реалізовано продукцію виробництва ПАТ «Укргазвидобування» на суму 2,5 млрд грн. Про це повідомив генеральний директор УЕБ Олександр Коваленко у ході круглого столу, який відбувся у середу, 13 липня. За оцінкою генерального директора біржі, такий обсяг торгів дозволяє говорити про сформований індикатив на внутрішньому ринку.

ПАТ «Укргазвидобування» та Українська енергетична біржа організували зустріч, аби на партнерських засадах обговорити потреби учасників ринку та знайти шляхи для поліпшення взаємовигідних та антикорупційних умов роботи, що свідчить про сучасний та ринковий підхід керівництва державної компанії.

«Біржові котирування на Українській енергетичній біржі стали справжнім індикатором ринку, відображенням його настроїв та очікувань. Для вільного ціноутворення на внутрішньому ринку достатньо, аби на біржовому майданчику реалізовувалося від 10 до 20% обсягу всього ринку. На сьогоднішній день за півроку на нашому торгівельному майданчику було реалізовано ресурсу на понад 2,5 млрд грн, що становить понад 15% всього ринку нафтопродуктів та СУГ України. Це говорить про повноцінно функціонуючий біржовий ринок, що дозволяє формуватися цінам прозоро та відкрито під дією ринкових законів співвідношення попиту та пропозиції», - заявив під час круглого столу генеральний директор Української енергетичної біржі Олександр Коваленко.

Провідні учасники ринку підтримали ідеї спеціалістів біржі та погодилися з тим, що прозорі механізми торгів слід розвивати та всіляко підтримувати, що позитивно позначиться на розвитку національної економіки. Створення рад над торговими секціями, до яких буде включено найактивніших учасників торгів, має забезпечити сприятливі умови для розвитку національної біржової інфраструктури.

Нагадаємо, що ПАТ «Укргазвидобування» у першому кварталі поточного року провело модернізацію виробництва нафтопродуктів, які відповідають європейським стандартам якості Євро-4.

Похожие пресс-релизы