pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Гравцем матчу» Україна-Люксембург українські вболівальники обрали Дениса Гармаша

У неділю, 14 червня на «Арені Львів» відбувся черговий поєдинок відбіркового турніру Чемпіонату Європи 2016. Національна збірна України з футболу вийшла на поле проти збірної команди Люксембургу та перемогла із рахунком 3:0.

Після першого тайму, який українські футболісти зіграли у нульову нічию, підопічні Михайла Фоменка пішли у наступ. І вже на 49-й хвилині гри радість вболівальникам збірної приніс Артем Кравець, який відкрив рахунок у матчі та забив 300-й гол збірної України.

Наступний за ювілейним гол забив Денис Гармаш та подвоїв переможний рахунок. До того ж, півзахисник київського «Динамо», який вийшов на заміну у другому таймі, переміг за результатами голосування та здобув титул «Гравець матчу».

Друге та третє місця у рейтингу вболівальницьких симпатій посіли «динамівець» Артем Кравець та автор третього гола – півзахисник «Дніпра» Євген Коноплянка.

Один із вболівальників вручив Денисові Гармашу приз від бренду «Чернігівське», який із 2008 року є преміум-спонсором національної збірної України з футболу. Будь-хто із фанатів збірної також може отримати право вручити нагороду, взявши участь у голосуванні на сайті.
Нагадаємо, можливість обрати «Гравця матчу» прихильникам вітчизняного футболу надає національний флагманський бренд компанії «САН ІнБев Україна» – бренд пива №1 серед українських вболівальників – «Чернігівське».

«Ми, як бренд-команда «Чернігівське», дуже пишаємося тою підтримкою, яку наші вболівальники надають українській збірній. Зокрема, й беручі участь у голосуванні за «Гравця матчу». Переконаний, що вибір Дениса Гармаша – це свого роду подяка від фанатів за те, що йому вдалося не лише забити гол, а змінити хід гри на переможний», – сказав Віктор Михальчук, бренд-менеджер ТМ «Чернігівське» ПАТ «САН ІнБев Україна».
Наступна гра у рамках відбору до Євро-2016 відбудеться 5 вересня у Львові. Збірна України зіграє проти збірної команди Білорусі. Проголосувати за найкращого футболіста матчу можна буде у режимі реального часу на сайті: mvp.chernigivske.ua.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Похожие пресс-релизы