pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Українські фахівці будуть тренувати іракських спортсменів

15 липня 2009 року Тимчасовий Повірений у справах Посольства Республіки Ірак в Україні Халід Аль-Шамарі провів зустріч з президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою.
Тимчасовий Повірений відзначив значний досвід та відмінну репутацію українського спорту в світі та висловив надію на співробітництво між НОК України та Іраку.
Під час зустрічі президент НОК України Сергій Бубка підтвердив готовність української сторони надавати необхідну допомогу для розвитку спорту в Іраку, а також зазначив, що Національний олімпійський комітет України готовий розглянути можливість направлення українських тренерів до Іраку для підготовки іракських спортсменів.
Голова НОК України також привітав пропозицію іракської сторони щодо підписання Протоколу про співробітництво між Олімпійськими комітетами обох країн.

Похожие пресс-релизы