pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Вагонні коперфільди по – українські

Столичне підприємство ухилилося від сплати податків на суму більше 5 мільйонів гривень

При плановій перевірці однієї з холдингових компаній фахівцями столичного управління Міндоходів було встановлено що підприємство приховувало прибутки компанії для зменшення реальних доходів, використовуючи «схеми» ухилення від сплати податків. А враховуючи те, що компанія надавала послуги з перевезення товарів цілими вагонами, доходи були чималенькі та й збитки нанесені державі відповідні.

Схеми були до банального прості - столичне підприємство «К» здало в оренду вагони іншому підприємству з Кіпру. Кіпріоти, в свою чергу передавали ці вагони в суборенду ще одному столичному підприємству «М», і все б було нічого, якби підприємство «М» не вирішило здати ці ж самі вагони, як свою власність нашій холдинговій компанії, при чому основних засобів підприємство «М» на балансі не мало.

Далі більше, при дослідженні корпоративних прав суб’єктів господарювання, була виявлена невипадкова закономірність - засновниками всіх цих підприємств є одні й ті самі особи, тобто власники вагонів, по суті, здавали в оренду їх самі собі, в злочинному ланцюгу розчиняючи реальний прибуток та суттєво зменшуючи податкові зобов’язання. Якщо прослідкувати всі ланки сформованого податкового кредиту, чітко простежується, що первинні документи підприємства не відображають реальної господарської операції, а схема створена для ухилення від сплати податків.

За «вагонні» схеми товарообігу підприємству доведеться сплатити до бюджету 5,2 млн. грн.
З метою оскарження податкових повідомлень-рішень спритники звернулися до Окружного адміністративного суду м. Києва, який своєю постановою залишив без змін ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду, в задоволенні позовних вимог, щодо скасування податкових повідомлень-рішень. Отже, комбінаторам було відмовлено.

Похожие пресс-релизы