pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ТБ «Українська енергетична біржа» провела перший аукціон з реалізації активів банків

21 листопада 2016 року на електронному торговому майданчику Товарної біржі «Українська енергетична біржа» відбувся аукціон з реалізації майна неплатоспроможних банків. На продаж було виставлено цілу низку об’єктів житлової нерухомості – квартир, які знаходяться у місті Києві по вулиці Ованеса Туманяна.

Початкова вартість виставлених на продаж активів складала 6 186 807,18 гривень. В ході торгів, внаслідок запеклої боротьби між учасниками аукціону кінцева вартість продажу окремих лотів зросла на 32% та на 37%, що складає 404 144,96 та 465 812,61 грн. відповідно.

Кінцева вартість усіх реалізованих активів склала 7 093 413,78 гривень, що більше ніж на 900 тисяч гривень перевищує початкову.

«Ці показники доводять, що система електронних аукціонів є дійсно ефективним інструментом реалізації активів неплатоспроможних банків. Прозорість усієї процедури реалізації і, як наслідок, відсутність корупційної складової, кваліфікована підтримка користувачів та зручний інтерфейс електронного майданчика дозволять в подальшому вивести процедуру продажу майна банків на новий рівень» - прокоментував результати аукціону Генеральний директор Товарної біржі «Українська енергетична біржа» Коваленко Олександр Анатолійович.

Товарна біржа «Українська енергетична біржа» у жовтні 2016 року була відібрана Фондом гарантування вкладів фізичних осіб в якості організатора відкритих торгів з продажу майна неплатоспроможних банків. За короткий строк співпраці з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, Товарна біржа «Українська енергетична біржа» встигла зарекомендувати себе надійним діловим партнером як для замовників, так і для учасників аукціонів.

Похожие пресс-релизы