pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Українська гостинність на XIII Міжнародному Економічному Форумі

Що таке українська гостинність і чим вона відрізняється від кавказької, німецької чи польської гостинності? Якими є сучасні тенденції розвитку європейської і української індустрії гостинності? Якими є інструменти маркетингу туристичних міст, регіонів, сучасних готельних та відпочинкових комплексів? Чому досить мало міжнародних мережевих операторів присутні в Україні?
Ці та інші питання будуть обговорюватися учасниками секції “Українська гостинність: культура, бізнес чи традиції?” , яка відбудеться 11 жовтня в рамках ХІIІ Міжнародного Економічного Форуму «Глобалізація та Інтеграція: Виклики і Рішення» . На секції буде презентований туристичний потенціал Львова, а заступник голови наглядової ради ЗАТ «Трускавецькурорт» Ігор Шклярук розкаже про пріоритети інвесторів при інвестуванні в курортні і відпочинкові комплекси в Україні.
Чудовим проявом української гостинності стане подарунок всім учасникам Форуму від готельного комплексу “Ріксос Прикарпаття” - 15 % дисконтні картки .
Нагадуємо, що реєстрація учасників ХІIІ Міжнародного Економічного Форуму закінчується 8 жовтня.
Детальна інформація і реєстрація на сайті Форуму www.lvivforum.com.ua
Форум відбувається за підтримки Львівської облдержадміністрації та Львівської облради.

Похожие пресс-релизы