pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Найбільша українська ІТ-компанія SoftServe провела ребрендинг

Новий бренд SoftServe відображає 22- річний досвід компанії у розробці програмних продуктів та додатків.
Минулої п’ятниці компанія SoftServe презентувала новий корпоративний бренд та лого, що відображають еволюцію компанії, бачення майбутнього та нашу відданість у роботі з клієнтами.
«Коли ми започаткували SoftServe у 1993 році, у нас було просте, але переконливе бачення: ми хотіли створити компанію, яка не просто надає клієнтам послуги з розробки програмного забезпечення, а допомагає їм досягати успіху. Для цього ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами та будуємо стосунки, засновані на довірі, щоби краще розуміти бізнес-цілі наших клієнтів», - розповідає Кріс Бейкер, виконавчий директор компанії SoftServe. «У нас працюють провідні фахівці в ІТ-галузі, які розробляють програмне забезпечення світового рівня і забезпечують найкращий клієнтський досвід у кожному проекті. Тому я надзвичайно радий, що для наступного етапу нашого розвитку в нас є бренд, який справді відображає нашу культуру, бачення та ідеали».
Попит на послуги SoftServe призвів до феноменального росту компанії - більше ніж на 500% за останні 6 років. Щоби забезпечити якнайкращу підтримку клієнтам, компанія розширила глобальну присутність на ринку. Протягом останніх двох років SoftServe відкрив нові офіси у Болгарії, Німеччині, Нідерландах, Польщі та Великобританії, тож наступним логічним кроком стало відтворення нашого досвіду та непохитних цінностей компанії у новому корпоративному бренді.
Новий слоган компанії «Experience Matters» відображає досвід SoftServe, який є ключовим у всіх сферах життя компанії. Це і позитивний досвід клієнтів, що працюють з компанією; і досвід їхніх клієнтів – користувачів створеного нами програмного забезпечення; і щоденний досвід нашої професійної команди у сфері надання послуг з програмування по всьому світу.

Довідка:
SoftServe — найбільша українська IT-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. В компанії працює понад 4000 працівників, розробницькі офіси розташовані у Львові, Києві, Дніпропетровську, Рівному, Івано-Франківську та Чернівцях. Загалом бізнес-представництва SoftServe працюють у 29 найбільших містах у 9 країнах світу. З 2010 року SoftServe утримує звання найкращого роботодавця України (2010, 2011, 2013-2014 роки) у рейтингу Aon Hewitt та 2012, 2013 у рейтингу DOU.

Контактна особа
Марічка Кучеренко
координатор з комунікацій
[email protected]

Похожие пресс-релизы