pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

iPhone і китайські смартфони – найпопулярніші серед українців

Аналітики OLX підготували рейтинг найпопулярніших мобільних телефонів в Україні за даними 2016 року. Як і раніше, найбільш популярними є моделі компанії Apple. Серед нових пристроїв користувачі активно почали цікавитися китайськими смартфонами.

За підсумками 2015 року найпопулярнішими брендами серед інтернет-користувачів стали Apple, Samsung, Lenovo, Nokia та HTC. Згідно з даними за перше півріччя 2016, у п’ятірці лідерів відбулися деякі зміни. Минулорічний лідер — Apple — сьогодні практично всього лиш трохи популярніший за китайські телефони. На продажі мобільних пристроїв Apple припадає 29,5% від загальної кількості закритих угод, а на моделі китайських телефонів  25,1%. У ТОП-5 входять бренди Samsung (13,1%), Lenovo (19,9%) і Nokia (6,8%). Телефони марки HTC, що замикали п'ятірку лідерів у 2015, сьогодні опустилися на декілька позицій, їх продажі склали всього 2,9%.

ТОП-10 серед нових телефонiв:
1. Apple
2. Інша марка
3. Samsung
4. Lenovo
5. Nokia
6. Meizu
7. LG
8. HTC
9. Sony
10. Fly

Незважаючи на те, що телефони бренду Apple все ще лідирують (31% покупок від загальної кількості закритих угод по перших десяти моделях в рейтингу) і серед вживаних пристроїв, переваги користувачів щодо дещо змінилися. Якщо в минулому році до ТОП-5 входили марки Nokia, Samsung, HTC та Lenovo, то в 2016-му телефони HTC змістилися на шосте місце та поступилися новачкам у рейтингу  моделям китайських виробників. Число продажів останніх склало 7,4%. У свою чергу, Samsung став другим (17,5%), випередивши Nokia (14,7%). Пристрої Lenovo посідають четверту сходинку за популярністю в топі й складають 9,5% від загальної кількості закритих угод.

ТОП-10 серед вживаних телефонів:
1. Apple
2. Samsung
3. Nokia
4. Lenovo
5. Інша марка
6. HTC
7. LG
8. Fly
9. Sony
10. Sony Ericsson

У рубриці "Мобільні телефони" на сервісі OLX в Україні доступно більше 160 тисяч оголошень з моделями різноманітних марок. Збільшення попиту на китайські марки телефонів стало головною тенденцією року. Завдяки своїй багатофункціональності та відносно невисокій ціні все більшої популярності на ринку набирають пристрої Xiaomi, Doogee, Huawei, Nomi тощо.

Майже новий восьмиядерний смартфон Xiaomi redmi 2 note можна придбати всього за 2 200 грн. Серед характеристик гаджета  підтримка двох SIM-карт, 3D-екран і 3D-камера.

Також на онлайн-ресурсі можна придбати китайський телефон Doogee dg За мобільний пристрій зі всіма комплектуючими продавець просить всього 1 800 грн.

Модель Huawei Y511 може стати вашою лише за 800 грн. За словами продавця, телефон дуже добре тримає батарею, що є безумовним плюсом.

Смартфон Nomi i500 Sprint у хорошому стані без дефектів можна придбати за 1 400 грн.

Довідка
OLX (раніше Slando) — сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база майданчика налічує понад 13 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Ресурс входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, травень 2016). Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує сервіс щонайменше один раз на місяць.

Похожие пресс-релизы