pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

8 українських МакДональдз увійшли до ТОП-100 найпопулярніших у світі

8 МакДональдз у Києві, Сімферополі та Одесі увійшли до рейтингу ТОП-100 серед понад 34 тис. закладів у світі за кількістю відвідувачів. Це на 1 заклад більше, ніж минулого року.

Київський МакДональдз на Хрещатику покращив свій минулорічний результат та вперше увійшов до списку ТОП-10 найпопулярніших закладів світу, посівши 9-е місце. У 2012 році тут було виконано майже 2 млн замовлень. Нагадаємо, що у червні під час УЄФА ЄВРО 2012тм у заклад завітало на 115 тис. відвідувачів більше, ніж у 2011 році.

Також до списку знову потрапили два перших в Україні МакДональдз, що були відкриті 24 та 25 травня 1997 р. Заклад, що знаходиться біля метро Лук`янівська у Києві, посів 15-е місце (майже 1,8 млн замовлень), а МакДональдз на Севастопольській площі у Києві – 59-е (понад 1,4 млн замовлень).

Оновлений МакДональдз на Вокзальній площі у Сімферополі вперше увірвався до рейтингу найвідвідуваніших закладів мережі у світі та посів 17-е місце (понад 1,7 млн замовлень). Нагадаємо, що у 2011 році тут проводилася реконструкція (оновлення інтер’єру та екстер’єру закладу). У ході реконструкції у сімферопольському МакДональдз з`явився другий поверх, загальна площа закладу збільшилась до 760 м2, МакДрайв було обладнано найновішою системою електронного прийому замовлень.

Надзвичайні результати показав і МакДональдз на Вокзальній площі в Одесі. Цього року закладу вдалося посісти 62-е місце та покращити минулорічний результат на 33 позиції. У 2012 році тут було виконано понад 1,4 млн замовлень.

Заклад біля метро Мінська у Києві піднявся на одну сходинку списку та посів 63-е місце (понад 1,4 млн замовлень), а МакДональдз на площі Льва Толстого у Києві вперше увійшов до рейтингу найвідвідуваніших та зайняв 82-е місце (понад 1,3 млн замовлень).

Нагадаємо, що МакДональдз, розташований у Києві на Вокзальній площі, знову посів 2-е місце серед понад 34 тис. МакДональдз у світі за кількістю відвідувачів та на 30% скоротив відстань до 1-го місця. За 2012 рік тут було виконано понад 2,5 млн замовлень.

«З кожним роком МакДональдз в Україні обслуговує все більше відвідувачів. У літній період 2012 року ми спостерігали традиційне збільшення кількості гостей у закладах, розташованих у південних курортних містах. Результати рейтингу ТОП-100 найвідвідуваніших закладів у світі дозволяють говорити про те, що відвідувачі МакДональдз залишаються задоволеними високою якістю наших страв, нашою гостинністю, а також тією атмосферою, яку ми їм пропонуємо. Переконаний, що цього року до нас завітає ще більше гостей, яким ми готові надати найвищий рівень обслуговування», - зазначив Іан Борден, генеральний директор МакДональдз в Україні.

Похожие пресс-релизы