pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Колектив Чернівецького заводу – серед учасників енциклопедії «Кращі люди України»


Стаття про колектив «Чернівецького заводу медичних виробів» та його керівника, Гудковського Юрія, опублікована в розділі «Надійний бізнес-партнер» енциклопедії «Кращі люди України». З 2011 року енциклопедія виходить в об'єднаному міжнародному проекті «Кращі люди», що розповідає про успішних громадян України, Росії, Білорусії і Казахстану.

Підприємство розпочало свою роботу в 1991 році в селі Хряцька Герцаївського району Чернівецької області. Першому директору та засновнику підприємства Гудковському Арнольду вдалося перетворити невеличкий цех металообробки на сучасне підприємство з власною виробничою базою, нові цехи якого побудовані в Чернівцях.

Нині підприємство складається з 5 цехів, загальною площею понад 3 500 квадратних метрів, на ньому працює 200 висококваліфікованих працівників. Можна відмітити також різноманіття асортименту продукції: вироби для закупорювання флаконів медичного профілю, пакувальні пристосування для медичної та харчової промисловості, штампи, ливарні форми та інше технологічне обладнання, клапани дозування для лікеро-горілчаних виробів; підприємство також має можливість виготовляти та здавати «під ключ» комплексні технологічні лінії для виробництва ковпачків та кришок.

«Думаю, знайдеться не так багато малих підприємств, які змогли б похвалитись великими обсягами продажів, — ні без гордості говорить президент Юрій Арнольдович. —  Не зважаючи на це, ми ставимо перед собою завдання, перш за все, оновлення виробничих потужностей та освоєння нових видів продукції, що дасть змогу розширити наші ринки збуту».

З 1994 року продукція поставляється 112 підприємствам та організаціям медичного профілю та 47 виробництвам алкогольних напоїв, рослинної олії й інших харчових продуктів України, Молдови, Росії, Білорусі, серед яких заводи Державного комітету з медичної та мікробіологічної промисловості, заводи медичної промисловості Росії, ВО «Московський завод «Кристал», Санкт-Петербурзький «ЛЛИВЗ» та інші.

Підприємство відмічено нагородами та званнями: «Лідер галузі» за підсумками національного бізнес-рейтингу України у сфері економічної діяльності «Виробництво паковань із легких металів» 2009 рік, статус «Підприємство року» в 2010 році. Крім того, підприємство отримало почесну грамоту Головного управління пенсійного фонду України в Чернівецькій області «Кращий платник року» (2008, 2009).

Похожие пресс-релизы