pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Планшети, смартфони, годинники… Які непотрібні подарунки отримували українці під ялинку

Новорічні свята успішно завершилися. Українці неохоче повертаються до роботи, насолоджуються святковими спогадами та новорічними подарунками. Хоча, як свідчать дані OLX, не всі подарунки виявилися бажаними. Тепер такі непотрібні подарунки жителі України продають через OLX. Нова електроніка, ювелірні прикраси, товари для здоров’я та краси, аксесуари, одяг – усе це можна придбати набагато дешевше просто тому, що комусь не підійшов розмір, подарунок не потрібен або просто не сподобався отримувачу.

Рекордсменом за кількістю непотрібних подарунків виявилася категорія «Електроніка». Тут продають усе: від комп’ютерної мишки до сучасних смарт-годинників, смартфонів та планшетів. На вибір покупців – периферійні пристрої до комп’ютерів (клавіатура, до якої так і не вийшло звикнути – 250 грн, бездротова мишка – 390 грн), аксесуари для гаджетів (захисна панель для iPad – 89 грн), акумулятори для телефонів (140 грн), бездротові навушники (250 грн).

Заощадити можна, придбавши відеотехніку та аксесуари – відеокамеру (600 грн) чи цифрову рамку для фото (1500 грн).

Є декілька вигідних пропозицій пристроїв з індивідуального догляду – плойку віддають усього за 100 грн; стайлер для укладки – за 650 грн; а чоловічу електробритву за 2700 грн.

Достатньо широкий вибір кухонних приборів – пароварка (600 грн), соковижималка (250 грн), кавоварка (699 грн), гриль (600 грн). Несподіваним і непотрібним став подарунок у вигляді праски, котру тепер можна купити всього за 300 грн.

Нелегко вгодити й геймеру. Нова Playstation 4 500gb The last of us remastered bundle виявилася не зовсім вдалим подарунком і зараз продається за 9300 грн. Продавець готовий також до обміну на iPhone 5S.

Не проти поміняти свій новий 8-ядерний смартфон Micromax Canvas Xpress 2 на Iphone 4 чи 4s мешканець Кривого Рогу. У випадку продажу користувач просить 3250 грн. Смартфон Lenovo S60 Graphite Grey також не підійшов у якості подарунка (3599 грн). Не підходить новому власникові й смарт-годинник Sony SmartWatch 2. Дід Мороз не подумав про несумісність пристрою з iPhone. Тепер отримувач подарунка продає його за 2300 грн.

Деяким у це складно повірити, але продукція Apple також не всім сподобалася в якості подарунка. Так, у Сумах за 5 тис. грн виставлений на продаж дарма подарований на Новий рік iPhone 5. А найдорожчим непотрібним новорічним подарунком є iPad Air 2 128Gb Wi-Fi. «Продаю оскільки не потрібен, є інший планшет», - запевняє автор оголошення й просить за планшет $600.

Трапляється, що на Новий рік отримуєш одразу 2 однакових подарунки. Саме з цієї причини Олександра з Києва продає за 390 грн червоний шкіряний гаманець. Кому червоний не до душі, є варіант і в іншому кольорі – за 180 грн. А чоловічий гаманець B. Cavalli з натуральної шкіри готові віддати за 500 грн.

Непотрібним новорічним подарунком від родичів виявилася електронна цигарка Eleaf iJust Mini, котра тепер продається в Одесі за 599 грн. А комплект Eleaf iJust 2 обійдеться в 800 грн.

Юним художникам сподобається подарунковий набір акварельних фарб. Окрім того, що ціна дешевша, ніж у магазинах, продавець готовий навіть доставку оплатити.

Нові окуляри – репліку Miu Miu – в Одесі можна придбати за 550 грн.

Купуючи одяг чи взуття на подарунок, є ризик не вгадати з розміром. Стильна жіноча тільняшка виявилася замалою – і тепер власниця продає її за 150 грн. А чоловічий светр у Сумах продають за 250 грн. Зовсім невдалим подарунком виявилися черевики Adidas & Continental. Мало того, що подарунок не потрібний, так ще й розмір не підходить (2100 грн).

Досить багато непотрібних подарунків продається в рубриці «Краса і здоров’я». Тут можна знайти новий набір для педикюру, вироблений у Бельгії (500 грн), парфумерію (туалетна вода Burberry – 650 грн), засоби з догляду за волоссям (шампунь і бальзам за 150 грн), чоловічі гелі для душу (100 грн) і креми після гоління (90 грн), набори для манікюру (75 грн), декоративну косметику (тіні для повік Dior за 450 грн).

Вибираючи на подарунок ювелірні прикраси, варто бути уважним та впевненим у своєму виборі. Інакше дорога річ може виявитися непотрібною – як наприклад, золоті сережки 585 проби з гранатом, котрі зараз продаються в Києві через OLX за 7700 грн.

Здавалося б гарний фірмовий наручний годинник також може потрапити до категорії непотрібних подарунків. Годинник Geneva з чорним та білим камінням везли аж із Канади. Тепер він продається на OLX за 1250 грн. А все тому, що отримувач подарунка віддає перевагу спортивному стилю. Двоє однакових годинників Дід Мороз приніс Івану з Дніпропетровська. Один із них він продає за 250 грн. А в Полтаві непотрібний подарунок – чоловічий годинник фірми Curren – готові віддати за 199 грн.

Спортивний годинник – сучасний і цікавий гаджет. Однак, виявляється, він не всім спортсменам необхідний. Такий неактуальний подарунок на Новий рік отримав киянин Владислав. І тепер спортивний годинник Sigma SC 6.12 продається на OLX за 700 грн. На що завгодно готовий поміняти свої «джишоки» Сергій зі Слов’янска Донецької області (або продати за 2800 грн). Сам він носить годинник на металевому браслеті, тому спортивний G-Shock виявився непотрібним подарунком.

Довідка

OLX (раніше Slando) – сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 10 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, листопад 2015 року). Кожен четвертий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Похожие пресс-релизы