pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Найбільша в світі Дримба на свято Стрітення в Руському Клубі «Культ Ра». 15 лютого о 13:00.

Найбільша в світі Дримба на свято Стрітення в Руському Клубі «Культ Ра». 15 лютого о 13:00.
15 лютого, в день Стрітення,

Найбільша Дримба Світу, мандруючий символ фестивалю «Черемош-Фест» приїде до Києва – і на три тижні оселиться в Руському Клубі «Культ Ра». Перед цим вона, в рамках Дримба-Туру, побувала в Івано-Франківську та Львові. Після столиці Дримба помандрує до Тернополя, Луцька, Чернівців та, власне, Криворівні, де і відбувається «Черемош-Фест».
Стрітення – це день (15 лютого), коли Зима «стрічається» з Весною. І що б там собі холодна і мокра не мудрувала – Весна прийде.

В програмі:
• відтворення магічного обрядового дійства свята Стрітення – веснянки і співи разом із Валерієм Гладунцем та учасниками проекту «Бурса Фольклору», а також виступ гурту «ТаРута». Вони влаштують справжнє – містичне дійство, яке запам’ятається на все життя!
• презентація Найбільшої Дримби та «Черемош-Фесту» від Мишка Адамчака, арт-директора фестивалю;
• оповіді та майстер-класи з гри на дримбі від засновника порталу http://drymba.org.ua Ярослава Камінського;
• пригощання гостей від Руського клубу «Культ Ра».
Ви отримаєте фантастичний заряд емоцій, відчуєте величезний прилив сил і душевну рівновагу! Вас очікує купа приємних несподіванок!

Для участі у заході просимо попередньо зареєструватись
за тел. (044) 331 59 48, (067) 231 80 16 - Наумчук Яна

Про Найбільшу Дримбу.

Дримба (варґан) зустрічається по світі в різних формах і йменнях притаманна для європейських прогорянських культур. Проте, технологія виготовлення в Європі зараз механізована – дримба виготовляється майже без дотику людських рук.
Тоді як гуцули дримби кують. Майстрів, що можуть, а головне, виготовляють інструменти згідно справжньої технології, в наш час перечислиш на пальцях однієї руки.
Дримба – гоноровий, нонконформістський інструмент, що не ведеться на інші «строї» – це під Її тональність повинні настроюватися усі інші інструменти. З дримби, не створеної для виконання повноцінних мелодій, видобуваєш три ноти, що пронизують музичне полотно червоною ниткою.
Магнетизм інструменту – можливість примусити нікчемний шматочок залізячки виплітати рельєфний музичний малюнок. Вібрації творять не «варґи»(губи), вони йдуть із серця.
Дримба вважається жіночим інструментом, бо сотворена по жіночому зразку – при тому, в різному масштабуванні.
«Черемош-Фест» відбудеться 2-4 травня, с.Криворівня (Івано-Франківська обл.).
http://cheremosh-fest.org
https://www.facebook.com/festival.cheremosh
http://vk.com/cheremosh.fest
Організатори: 0634152520, 0663537755, 0673397638 [email protected]

Про Руський клуб «Культ РА».

Руський клуб «Культ РА» – триєдність Книгарні, Чайовні, Майстерні Страв Сили, осередок свідомої, мислячої еліти української. Це найсамобутніший етно-ресторан Києва, де відчувається сакральний світ Орійської культури, знаки та символи якої творять сонячну магію простору. Тут ви зможете наповнитися силою зрощених Сонцем дарів, енергією творчості та мудрістю книг!
Простір (інтер’єр) ресторану Руського клубу «Культ Ра» дивовижно затишний, спонукає до духовного збагачення та відкриття нових парадигм.
Ресторан Руського клубу «Культ Ра» - єдине в Києві, та й мабуть, в Україні, місце, в якому гармонійно поєднано вишукані органічні страви з вирощеними в Україні екопродуктами, з культурною ідеєю і чистим, молодим, концентрованим позитивом.
Найоригінальнішу українську кухню в Києві Ви знайдете саме в ресторані Руського клубу «Культ Ра»! Адже тут готується найсмачніша українська, слов’янська, руська кухня за традиційними та авторськими рецептами від шеф-кухаря. Також гостям пропонується вегетаріанське меню та оригінальні страви для сироїдів.

Бажаємо Вам мудрості та процвітання! Будемо раді Вас бачити!

Похожие пресс-релизы