pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

АТ «ЄВРОГАЗБАНК» шість років тому провів першу банківську операцію

АТ «ЄВРОГАЗБАНК» шість років тому провів першу банківську операцію

Операційна діяльність АТ «ЄВРОГАЗБАНК» розпочалася 2 лютого 2007 року.
За шість років присутності на фінансовому ринку України, ЄВРОГАЗБАНК зарекомендував себе, як стабільна фінансова установа. Навіть у кризу 2008-2009 років Банк показував відмінні результати і продовжував безперервно обслуговувати своїх клієнтів.
У своїй роботі Банк керується незмінними принципами: відкритість, чесність і прозорість умов. Таким чином, виконуючи взяті на себе зобов’язання, з кожним роком ми підвищуємо рівень довіри наших клієнтів і вибудовуємо з ними довгострокові партнерські відносини.
Клієнтська база Банку стабільно зростає. Обслуговуванню клієнтів приділяється особлива увага.
З метою зробити співпрацю максимально простою та ефективною АТ «ЄВРОГАЗБАНК» стежить за якістю обслуговування у всіх відділеннях і активно впроваджує інноваційні інтернет-технології. На офіційному сайті існуючі та потенційні клієнти можуть отримати всю необхідну інформацію не тільки про продукти,що пропонуються, але й зв'язатися з представниками Банку, оцінити якість обслуговування, зробити онлайн заявку, ознайомитись з фінансовими показниками і звітністю.
На сьогоднішній день успішно працює 17 відділень у 6 областях України і АР Крим. У 2013 році заплановано відкриття ще декількох відділень, а також розширення мережі банкоматів.
Надійність АТ «ЄВРОГАЗБАНК» постійно підтверджується незалежними рейтинговим агентством "IBI-Rating". Індивідуальний рейтинг надійності вкладів АТ «ЄВРОГАЗБАНК» підтверджено на рівні "5 - відмінна надійність" і це свідчить про надійність і прибуткову діяльность Банку.
Фахівці АТ «ЄВРОГАЗБАНК» стежать за ситуацією на ринку і аналізуючи її, пропонують затребувані та конкурентоспроможні банківські продукти. За коментарями експертів Банку, щодо ситуації на ринку, звертаються провідні ЗМІ України.
АТ «ЄВРОГАЗБАНК»– універсальний банк, який надає широкий спектр фінансових послуг. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Статутний капітал Банку становить 230 000 000 гривень і відповідає вимогам Закону України «Про банки і банківську діяльність» щодо розміру статутного капіталу банків.
Голова Правління: Сулятицький Богдан Ігорович

ЄВРОГАЗАБАНК – УСПІШНИЙ БАНК ДЛЯ УСПІШНИХ ЛЮДЕЙ!

пресс-службы АО "ЕВРОГАЗБАНК"
Киев, ул. Саксаганского, 96
Тел./факс 536-92-10 (вн.1402)

www.egb.kiev.ua

Похожие пресс-релизы