pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Провідні туроператори України тестуватимуть турагентів на професіоналізм - алту

Асоціація лідерів турбізнесу України (АЛТУ) впродовж місяця коштом своїх членів проводитиме добровільне тестування турагентів на відповідність своїм стандартам ділової практики. Таке рішення спрямоване на зменшення ризиків придбання споживачами турпродукту у недобросовісних турагентів, що виникли на туристичному ринку після набуття чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження державного регулювання господарської діяльності». Цим Законом скасовано, зокрема, ліцензування турагентської діяльності.
Добровільне тестування - загальнопоширений на міжнародному туристичному ринку механізм гарантування споживачам якості обслуговування. Поза тим подібні системи не допускають представлення туроператора перед споживачами некомпетентними посередниками.
Як приклад, на сьогоднішній день на туристичному ринку України впроваджена перша недержавна програма захисту прав споживачів турпродукту «Знак Якості АЛТУ». В її рамках здійснюється паспортизація приміщень, призначених для обслуговування споживачів турпродукту й оцінка кваліфікації персоналу шляхом дистанційного тестування.
Турагенти-учасники Програми, вносяться до реєстру Асоціації та отримують право використовувати зображення «Знаку Якості АЛТУ» з індивідуальним номером. Повний реєстр турагентів зі Знаком - на сайті www.altu.com.ua
Туроператори-члени АЛТУ рекомендують туристам купувати тури у перевірених агентів зі «Знаком Якості АЛТУ». При цьому Асоціація гарантує: повне та належне виконання зобов’язань турагентом відповідно до договору на туристичне обслуговування, допомогу у вирішенні питань, пов’язаних із захистом прав і законних інтересів споживачів у разі виникнення у туриста претензій до турагента.

Довідка
Асоціація лідерів турбізнесу України (АЛТУ) - перше професійне об’єднання суб’єктів туристичної діяльності, створене в 2007 році провідними туроператорами України. Члени Асоціації: «АГЕНТСТВО «ПАН УКРЕЙН», «ВІДЕРШТРАЛЬ», «ГЕРМЕС ТРЕВЕЛ ГРУП», «ДІМОНА-АВІАТУР», «ЕКСПРЕС-ВОЯЖ», група компаній «КАНДАГАР», «САМ», «TEZ TOUR», «TUI УКРАЇНА», «ТУРИСТИЧНА ФІРМА «РОЯЛ ВОЯЖ», «ТУРОПЕРАТОР «ПРОЛАНД», «ТРАЙДЕНТ», «TУРТЕСС ТРЕВЕЛ», «ТУРИСТИЧНИЙ КЛУБ», «ТАСС ТРЕВЕЛ».
Загальна частка членів АЛТУ на туристичному ринку України оцінюється приблизно в 70% у виїзному і понад 30% у внутрішньому туризмі.

Похожие пресс-релизы