pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

АТ «ЄВРОГАЗБАНК» підтримує конкурс «Кращий журналіст фондового ринку»

АТ «ЄВРОГАЗБАНК» підтримує конкурс «Кращий журналіст фондового ринку»

На початку лютого стартував загальнонаціональний проект, що визначатиме кращих журналістів та провідні ділові видання, які спеціалізуються на темі фондового ринку

Ініціатором конкурсу виступило Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ) при підтримці Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР).

Основна мета заходу - популяризувати тематику фондового ринку в журналістському середовищі, шляхом відзначення видань та журналістів, які найбільш активно та якісно висвітлюють події даного сектору. Організатори сподіваються, що спільна мета поєднає інтереси журналістів ділових видань, учасників українського фондового ринку та представників влади та сприятиме розвитку галузі в цілому.

Голова Правління АТ «ЄВРОГАЗБАНК» Сулятицький Богдан. відзначає, що розглядає дане спонсорство, як суспільно необхідне завдання сприяти формуванню об'єктивного інформаційного простору.

«Такі проекти, як «Кращий журналіст фондового ринку», дозволяють не лише розвивати фінансову журналістику, але й підвищують рівень фінансової грамотності населення, шляхом створення діалогу між органами державної влади, представниками бізнесу та громадянами, що цікавляться інвестиційними можливостями», - зауважує Банкір.

Соціальні та благодійні проекти займають вагоме місце у діяльності ЄВРОГАЗБАНКУ, оскільки, фінансова обізнаність українського суспільства - це запорука впевненості у завтрашньому дні.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Call-центру за номером 0-800-50-56-56. Дзвінки в межах України зі стаціонарних номерів телефону - безкоштовні.

ЄВРОГАЗБАНК - УСПІШНИЙ БАНК ДЛЯ УСПІШНИХ ЛЮДЕЙ!

Похожие пресс-релизы