pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» провів День Землі у Білій Церкві

27 квітня 2010 року національний мобільний оператор «Київстар» в рамках проекту «Екологічна відповідальність» за сприяння Білоцерківської міської ради разом з волонтерами компанії та представниками ЗМІ облаштував сквер навколо пам’ятки архітектури – Турецький будиночок у дендрологічному парку «Олександрія».
В рамках проекту учасниками заходу будуть висаджені 18 магнолій та декоративні плодові дерева, встановлені паркові лави та урни біля них. Взяти участь у висадці дерев та облаштуванні скверу від компанії «Київстар» зголосилися запрошені клієнти та співробітники компанії, заступник міського голови Валерій ГНАТЮК, представники ЗМІ, волонтери та всі небайдужі жителі міста. До проекту приєднались вихованці підшефної «Київстар» Білоцерківської школи-інтернат для дітей з вадами слуху. Учні школи охоче долучаються до соціальних проектів компанії, - так восени, у столярній майстерні, облаштованій на кошти «Київстар», діти змайстрували кілька десятків годівничок для парку «Олександрія» і впродовж зими підгодовували птахів парку. У березні цього року компанія «Київстар» виділила благодійну допомогу на садовий інвентар та саджанці для озеленення шкільної території.
Директор Київської філії «Київстар» Віктор СКЛЯР: «Починаючи з 15 квітня у 15-ти містах України «Київстар» проводить заходи до Дня Землі. Волонтери компанії займаються озелененням і благоустроєм міст: висаджують квіти, дерева, прибирають зелені території. Ініціативи проходять у рамках програми екологічної відповідальності компанії. За цей час працівники Київської філії компанії вже облаштували сквер магнолій у м. Житомир – 15 квітня, а сьогодні ми облаштуємо зелену зону відпочинку у парку «Олександрія». Екологічний напрямок – важлива частина корпоративної соціальної відповідальності «Київстар» Компанія ретельно дотримується екологічних принципів Глобального Договору ООН».
Директор Державного дендрологічного парку «Олександрія» НАН України Сергій ГАЛКІН: «Дендропарк «Олександрія» – відома пам'ятка садово-паркового мистецтва. Як і кожен інший витвір мистецтва, парк вимагає постійного догляду, турботи, оновлення. Сьогодні, завдяки компанії “Київстар”, ми не тільки поповнили рослинний фонд парку, а й створили чудовий сквер біля реставрованого Турецького будиночку, який, безперечно, стане улюбленим місцем відпочинку багатьох відвідувачів «Олександрії».
В 2008 році компанія «Київстар» приєдналася до всесвітнього «зеленого руху» і почала реалізацію програми по збереженню навколишнього середовища й підвищенню енергоефективності. В офісах компанії встановлено устаткування та програмне забезпечення для відеоконференцій, що допомагає знизити кількість відряджень, замінюючи їх відеоспілкуванням з колегами з різних філій. Внутрішня комунікаційна програма «Зелений офіс» постійно нагадує співробітникам про необхідність вимикати електроприлади та комп'ютери наприкінці робочого дня й про дбайливе використання паперу і відмову від роздрукування документів, якщо це робити необов'язково.
На обслуговування клієнтів щорічно «Київстар» витрачав 72 тонни паперу, для виробництва якого необхідно, щонайменше, 3 500 дерев. В 2009 році компанією «Київстар» було проведено зелену акцію «Відмовся від паперових рахунків, врятуй дерево». Протягом року близько 19 000 контрактних абонентів «Київстар» в Україні, відмовившись від одержання паперових рахунків на користь електронної альтернативи в системі самообслуговування «Мій Київстар», врятували від вирубки 173 дерева. А в рамках зеленої акції було висаджено 230 дерев «Київстар» по всій Україні – у 8 містах. Зокрема, в Житомирі була висаджена Алея журналістів в Міському парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна, а у Вінниці – Алея лип поблизу Вінницької міської ради.

15 квітня 2010 року було проведено проект «День довкілля разом з «Київстар» в м. Житомир, в рамках якого також було проведено толоку та облаштовано сквер магнолій.

Окрім проведених проектів, «Київстар» пропонує клієнтам такі дружні до навколишнього середовища послуги, як:
• «Факс на e-mail», що дозволяє безкоштовно одержувати факси на свою електронну пошту;
• Бонуси на розмови для клієнтів, що поповнюють рахунки мобільних телефонів платіжними картами VISA або MasterCard.

Похожие пресс-релизы