pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» озеленив Вінницю

Понад 30 волонтерів: клієнтів компанії «Київстар», журналістів, представників органів міської влади зібралися на Площі Василя Стуса, щоб висадити врятовані дерева. Закладення нової алеї стало можливим завдяки корпоративним клієнтам компанії «Київстар», які впродовж року відмовлялися від отримання паперових рахунків, тим самим врятувавши близько 200 дерев. Вінниця стала одним із 8 міст, в яких «Київстар» висаджували дерева, в той же день алеї з’явилися в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Донецьку, Львові та Сімферополі. Вибір дерев для алей визначався виходячи з потреб парків і скверів у певних видах. У Вінниці висаджувалася алея з 30 лип на площі Василя Стуса, поблизу міської філармонії.
Для тих учасників, які ще жодного разу не мали справу з висаджуванням дерева, представники комунального підприємства «Зеленбуд» провели невеличкий майстер-клас. Завдяки активній участі та ентузіазму запрошених волонтерів, 30 дерев були висаджені за рекордно короткий час – 15 хвилин. Завершальним етапом заходу стало вікриття пам’ятного знаку з написом: «Цю алею посадив «Київстар» разом з клієнтами компанії, які відмовилися від паперових рахунків».
Нам вдалося також поспілкуватися з корпоративним клієнтом компанії, Анатолієм Грубим, який взяв участь у висадці. Його підприємство, Липовецький хлібний комбінат, одним із перших долучилися до акції:
«Дуже приємно, що компанія «Київстар» проводить таку акцію. Якби кожен корпоративний клієнт, а це великі та малі підприємства, проводили у себе в регіонах аналогічні акції, то наша область була б набагато чистішою та зеленішою. Багато компаній лише говорять про екологію, насправді дуже важливо робити реальні кроки по збереженню навколишнього середовища».

Похожие пресс-релизы