pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Щодня 25 крадіжок і майже 6 кілометрів вкраденого кабелю

Аварійно-відновлювальні бригади Укртелекому працюють цілодобово

Запровадження карантину в країні не зупиняє крадіжок. За перші три місяці цього року було зафіксовано майже 2,3 тисячі зловмисних посягань на елементи телекомунікаційної інфраструктури Укртелекому. Тобто щодоби реєструвалося 25 таких фактів. Злодії викрадали та пошкоджували по 5,7 кілометрів кабелю, щодня. Всього за цей період зловмисники викрали або пошкодили більше 500 кілометрів кабелю різних типів, мідних дротів. Найбільше – у Дніпропетровській області, де вкрадено майже 200 кілометрів телекомунікаційної інфраструктури.

Працівники Укртелекому, враховуючи надзвичайну важливість послуг зв’язку для людей, особливо у нинішній час, роблять усе можливе, щоб оперативно усувати наслідки дій злодіїв та забезпечити роботу сервісів.

Про всі випадки викрадення та пошкодження майна компанія повідомляє правоохоронні органи, співпрацює з поліцією, реалізовує низку проектів щодо захисту власного майна. У межах проектів щодо розширення оптичної інфраструктури проводить модернізацію мережі, замінюючи мідний кабель на оптичний.

Разом з цим вирішення проблеми потребує комплексного підходу: посилення відповідальності за скоєння злочину, контроль за пунктами прийому кольорового брухту, заборона прийому телекомунікаційного кабелю від приватних осіб. До речі, певні кроки в цьому напрямку робляться вже сьогодні. Під час позачергового пленарного засідання Верховної Ради України 16 квітня буде розглянуто проект Закону України, який посилює відповідальність за пошкодження телекомунікаційних мереж (реєстр. № 2654). Якщо новий закон ухвалять, то середній штраф для крадіїв, при відповідній кваліфікації злочину за ст. 360 ККУ, підвищиться в рази.

Похожие пресс-релизы