pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком прокладає 15 кілометрів оптики щодня

Укртелеком продовжує розбудовувати свою оптичну мережу, реалізуючи низку проектів у півтисячі населених пунктів країни

Укртелеком проклав майже 1,4 тисячі кілометрів волоконно-оптичного кабелю у першому кварталі цього року, реалізуючи низку проектів з розбудови оптичної мультисервісної телекомінфраструктури за технологією GPON (Gigabit Passive Optical Network — гігабітна пасивна оптична мережа). Будівництво нових мереж триває в сотнях населених пунктах у всіх областях одночасно. До робіт залучено десятки місцевих і регіональних підрядників. Капітальні інвестиції за перший квартал 2020 року склали 112 млн грн.

Будівництво GPON мереж у сільській місцевості дозволяє скорочувати цифровий розрив у країні. Завдяки новозбудованій мережі населення невеликих міст та сіл має можливість користуватися сучасними телекомпослугами «як в місті» – інтернетом на швидкості до 200 Мбіт/с та 1 Гб/с, інтернет-телефонією та інтерактивним ТV. До речі, послугу Інтерактивне ТV обирає кожен п’ятий абонент, який підключається до нової мережі. Підключення абонентів на нову мережу здійснюється з дотриманням необхідних заходів безпеки в період карантину.

Нагадаємо, Укртелеком спільно з європейськими партнерами реалізує низку проектів, що дозволяють долати «цифровий розрив» між містом і селом в Україні. Разом з компанією Iskratel і словенським банком розвитку SID Bank, Укртелеком підключає до оптичного інтернету сотні населених пунктів у різних регіонах країни. Тільки у межах нещодавно розпочатого проекту передбачено підключення до «оптичного» інтернету понад 200 сіл у 13 областях країни. Також ведуться роботи з розбудови мереж за технологією GPON ще у більше як 300 невеликих населених пунктах.

Загалом же інтернетом від Укртелекому користуються у 2430 населених пунктах України.

Похожие пресс-релизы