pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» з початку року сплатив майже 3 млрд грн. податків

14 листопада 2014 р. м. Київ

«Київстар» з початку року сплатив майже 3 млрд грн. податків
Інвестиції в розвиток суспільства, прозорість усіх бізнес-процесів і соціальне партнерство залишаються пріоритетами «Київстар». Так, за 9 місяців 2014 року компанія перерахувала майже 3 млрд грн. податків і зборів. Це понад 1% всіх надходжень до зведеного бюджету України за січень-вересень 2014 року.

Прозорість і чесність всіх комерційних операцій, соціальна відповідальність і партнерство залишаються ключовими ми пріоритетами «Київстар». Так, за 9 місяців 2014 року сума сплачених оператором податків і зборів перевищила 2,97 млрд грн., Що складає більше 1% всіх надходжень за цей період до зведеного бюджету України. На сплачені «Київстар» податки можна протягом 9 місяців забезпечувати пенсіями понад 350 тис. людей похилого віку або людей з обмеженими фізичними можливостями, а також виплачувати стипендії понад 450 тис. студентів.

За 17 років роботи в Україні «Київстар» сплатив у державний бюджет 37,6 млрд грн. податків і зборів.

У 2014 році «Київстар» продовжив інвестувати в підтримку соціальних програм, спрямованих на розвиток шкільної освіти, профілактику здоров'я, розвиток інновацій, а також на підтримку населення постраждалих регіонів України.
Так, компанія виділила понад 2 млн грн. для благодійних організацій та фондів, які забезпечують гуманітарні потреби громадян в зоні АТО. У тому числі, на ці кошти обладнано три реанімобіля для польових госпіталів. Для волонтерів організації «Донбас SOS» компанія виділила телефонну лінію для безкоштовних дзвінків з усієї України. Більше 400 тис. жителів Донецької і Луганської області скористалося спеціальними тарифними умовами, що дозволяє абонентам дзвонити і отримувати доступ до мобільного інтернету навіть без грошей на рахунку.
У 3-му кварталі 2014 року ще 10 українських шкіл і бібліотек було підключено по волоконно-оптичним лініям до швидкісного необмеженому інтернету від «Київстар». Всього доступом до цієї послуги забезпечено на благодійній основі 270 українських шкіл і бібліотек. Щомісяця компанія надає їм інтернет на швидкості 10 Мб/сек для використання в освітньому процесі.
В квітні 2014 року «Київстар» запустив перший український мобільний сервіс для надання екстреної медичної допомоги – додаток «Перша Мобільна Допомога». Послуга містить базу знань і рекомендацій, які допоможуть навіть людям без медичної освіти надати першу долікарську допомогу потерпілим. Великою популярністю користуються і інші розробки «Київстар» з категорії мобільного здоров'я. Так, мобільний додаток для профілактики захворювань органів зору «Добре бачу» від «Київстар» визнано найкращим на міжнародному конкурсі Digital Communication Awards 2014. Це перше українське додаток, яке виграло цей конкурс. Безкоштовними мобільними додатками «Київстар» для профілактики здоров'я скористалося вже близько 100 тис. чоловік.

«Київстар» – надійний і стабільний соціальний партнер держави, що неухильно дотримується принципів ефективності та прозорості у своїй діяльності.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку, і понад 700 тис. – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група Vimpelcom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы