pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Що може бути краще, ніж мультикультурне спілкування + відпочинок?

Кожного літа перед батьками постає проблема, чим зайняти дитину, і цього літа Міжнародна молодіжна організація «AIESEC» надає дітям можливість провести час із користю – вдосконалити англійську мову та розвинути свої лідерські якості.

З 20 липня по 30 серпня у дитячих таборах Черкащини за підтримки ООО Ходак, Молодіжного ресурсного центру, видань “Акцент” , “Ринок Черкаси” , “Місто”, “Телегід”, “Молодь Черкащини” , розважального центру Cosmos Bowling стартує проект «Крок за кроком», в рамках якого стажери з Польщі, Індонезії, Китаю та Кот д’Івуару проводитимуть у таких таборах як Орлятко та Креативний табір Ебнінз тренінги з розвитку лідерських якостей, усвідомлення моральних цінностей, своїх сильних та слабких сторін. Тренінги допоможуть школярам зрозуміти, у якій сфері діяльності їм цікаво працювати в майбутньому. Окрім цього буде проведена «Школа вихідного дня» - виїзний розважальний захід, спрямований на розвиток англійської мови, який передбачає проведення різноманітних ігор та безпосереднє знайомство з різними культурами.

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що надає можливість молодим людям відкрити та розвинути свій потенціал для майбутнього позитивного впливу на суспільство.

Партнери проекту:

“Акцент” http://aktsent.com.ua/
“Ринок Черкаси” http://rynok.ck.ua/
Cosmos Bowling http://cosmos-bowling.com/

Похожие пресс-релизы