pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Фінал всесвітнього проекту Миколи Подрезана/"Погляд з інвалідного візка»

5 липня запрошуємо Вас відвідати та підтримати заключний етап всесвітнього проекту Миколи Подрезана «Планета Земля. Погляд з інвалідного візка».
Проект «Планета Земля. Погляд з інвалідного візка» ставить перед собою ВЕЛИКУ МЕТУ - полегшення та прискорення адаптації об’єктів культури та спорту, пам’яток архітектури та історії України, що сьогодні недостатньо доступні для їх відвідин людьми із інвалідністю на візках.
Саме з метою практичного випливу на ситуацію в якій наразі знаходяться інваліди-візочники у нашій країні, протягом 7-ми років Микола Подрезан, інженер-будівник за першою вищою освітою, подорожуючи 6-ма континентами, збирав та нотував унікальні матеріали, які дають можливість всім зацікавленим організаціям та особам полегшити практичну роботу по забезпеченню безперешкодного пересування та відвідання інвалідами-візочниками історико-культурних, і не тільки, місць України.
У 2011 році Микола Подрезан (інвалід 1-ї групи, візочник) вирушив за маршрутом шляхом естафети вогню Олімпіади 2004 року в Афінах.
Зміст проекту – в кожному з 34 міст (26 країн на 6 континентах), де в 2004 році пройшли етапи естафети, проїжджає на візку з Олімпійським смолоскипом 1206 метрів (1/35 частину марафонської дистанції у 42км 195м). 35-й етап у Москві – скасовано.
За маршрутом проекту проходив збір інформації щодо методів сучасної адаптації цікавих туристичних об’єктів (історія, культура, спорт) для людей з інвалідністю, технологій патронату інвалідів тощо. Автор проекту вже створив архів фото фіксацій.
І тепер рівно 14 років потому, як саме 5 липня 2004 року Микола Володимирович подолав відстань у київський естафеті та ніс смолоскип Всесвітньої олімпійської естафети Афінської Олімпіади, ми запрошуємо Вас долучитися до історичної та соціально важливої події для нашого суспільства – заключного київського етапу проекту «Планета Земля. Погляд з інвалідного візка».
5 липня 2018 року о 16:00
Микола Подрезан долає заключний етап свого авторського проекту та запрошує журналістів для спілкування на фіналі Проекту на Майдані Незалежності
(біля Колони Нульового кілометра із Глобусом напроти Поштамту)
Увага! Якщо Ви зацікавлені у фото та відео фіксації повного київського етапу Проекту, просимо ознайомитися з попереднім графіком маршруту:
Частина І
об 15-00 буде подолано 250 метрів вул. Вел. Васильківською, між вул. Ковпака та Тверською.
Частина ІІ
о 16-00 буде розпочато рух від перетину вул. Володимирської та Б. Хмельницького, вниз до Хрещатика, потім ліворуч, із хвилинною зупинкою біля флагштока Національного прапора України, далі – до Майдану Незалежності.
Фінал київського етапу та Проекту
- о 16.30 - фінал Проекту. Майдан Незалежності.

Час маршруту орієнтовний, перелік гостей уточняється.
За додатковими питаннями та акредитацією звертайтесь, будь ласка за тел. моб.: 099 797 72 12 або E-mail: [email protected]. Контактна особа Ольга Лесик.

Похожие пресс-релизы