pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Олімпійські репортажі Микола Подрезана

У червні 2012 року Компанія «Вавілон» разом з громадською організацією ЕКВІТЕС стала ініціатором та організатором Благодійного аукціону на користь проекту Миколи Подрезана¬ «Планета Земля – погляд з інвалідного візка».
Отримані під час аукціону 22 000 гривень були передані Миколі Подрезану. «Добрі люди, які підтримали мій проект, можуть бути впевнені, що їх кошти не тільки дадуть мені можливість оплатити переліт та готелі за маршрутом проекту, а й через досвід проекту полегшать життя інвалідам в Україні», – зазначив мандрівник. І дійсно невдовзі Микола Подрезан вирушив черговим маршрутом свого проекту, і саме зараз знаходиться у самому серці спортивного життя світу – на XXX Олімпійських Іграх у Лондоні. Звідки Микола веде репортажі програми «Олімпійські пристрасті» на Першому національному каналі, спостерігаючи події навколо Олімпіади (завдяки підтримці «Савік Шустер студії» та say.tv).
Микола Подрезан має безпосереднє відношення до Олімпійського руху, адже в 2004 році був тим інвалідом-візочником у складі 120 українців, що ніс смолоскип під час Київського етапу Всесвітньої естафети Олімпійського вогню Олімпіади в Афінах–2004. Ця подія надихнула Миколу Подрезана (інваліда І групи) створити проект «Планета Земля – погляд з інвалідного візка», в рамках якого він має намір в кожному з 35 міст (27 країн на 6 континентах), де в 2004 році відбулися етапи естафети, проїхати на візку з Олімпійським смолоскипом 1206 метрів (1/35 частину марафонської дистанції). Микола вже відвідав Монреаль та Нью-Йорк. Лондон – черговий етап проекту, а останній має відбутися 5 липня 2014 року на Хрещатику, в день 10-річчя перебування в Києві Олімпійського вогню-2004. Мета проекту – зробити архітектурні та історичні пам’ятки України доступними для інвалідів на візках, на основі сучасного досвіду, отриманого за маршрутом всесвітньої естафети Олімпійського вогню-2004. «Радий, що нам вдалося підтримати шляхетну ідею Миколи Подрезана, – зазначив Генеральний директор компанії «Вавілон» Андрій Різоль, – надати цій ідеї функціональність та наповнити її системною інформаційною підтримкою».

Похожие пресс-релизы