pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

1 ГБ мобільного 3G-інтернету за 20 грн. - спеціальна пропозиція для абонентів Укртелекому

Укртелеком у партнерстві з оператором ТриМоб пропонує клієнтам активувати послугу – картку попередньо оплаченої послуги об’ємом 1 ГБ за 20 грн. Вартість cервісу включається до загального рахунку за надання інших послуг Укртелекому.

З 10 серпня 2015 року Укртелеком запустив нову послугу під назвою «Активація 1 ГБ»*, яка надається в партнерстві з мобільним 3G-оператором ТриМоб. Так, телекомоператор пропонує своїм абонентам-фізичним особам активувати картку попередньо оплаченої послуги об’ємом 1 ГБ, що дозволяє скористатися швидкісним мобільним 3G-інтернетом за вигідною ціною – всього 20 грн. на місяць.

«Проаналізувавши існуючі пропозиції на ринку, ми дійшли висновку, що вони не в повній мірі задовольняють попит в швидкісному мобільному інтернеті. На нашу думку клієнти не готові платити високу ціну за 3G, - зазначає Денис Захаренко, директор з розвитку масового сегмента ПАТ «Укртелеком». – Саме тому ми вперше вирішили запропонувати інтегроване рішення разом з ТриМоб. Ця пропозиція буде якісно виділятися серед інших, адже вона дозволяє не тільки отримувати швидкісний мобільний 3G-інтернет за вигідною ціною та сплачувати за нього одним рахунком разом з іншими послугами Укртелекому, але й повністю контролювати свої витрати».

Таким чином, Укртелеком на щомісячній основі за замовленням абонента буде активовувати йому електронну карту, що допоможе скористатися 3G-інтернетом від ТриМоб у розмірі 1ГБ/місяць. Для зручності клієнтів оплата за користування послугою буде включатися до загального рахунку Укртелекому за надання телекомунікаційних послуг. Збільшення обсягу інтернету можливе виключно за бажанням клієнта та шляхом поповнення рахунку за відповідним номером ТриМобу по 20 грн за кожний наступний ГБ.

Підключити послугу може кожен абонент телекомоператора, звернувшись до центрів обслуговування абонентів Укртелекому, а також придбавши стартовий пакет від ТриМобу. Якщо ж клієнт вже має передплачену SIM-карту ТриМобу, то активувати послугу можна, зателефонувавши до контакт-центру за спеціальним номером 0 800-50-33-88 зі свого домашнього телефону. При цьому на один особовий рахунок Укртелекому може бути замовлено до 5-ти послуг «Активація 1 ГБ». Іншими словами клієнт може активувати цю послугу для п’яти SIM-карток.

Варто зазначити, що 3G-інтернет від ТриМобу доступний на території майже 900 населених пунктів України. В інших випадках абонент може користуватися 2G-інтернетом від партнеру ТриМобу по національному роумінгу.

Дізнатися більше про послугу надання 3G-інтернету можна, зателефонувавши до контакт-центру за номером 0 800-50-33-88, або ж на сайті www.20grn.com

*повна назва послуги «Активація картки попередньо оплаченої послуги об’ємом 1 ГБ»

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

Похожие пресс-релизы