pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

За підтримки Діамантбанку відбулися перші кінопокази ГогольFest–2014

11 вересня у Києві в цехах закритого експериментально-механічного заводу на Видубичах відкрився сьомий фестиваль ГогольFest. За підтримки Діамантбанку в рамках фестивалю відбулися перші кінопокази: "Фестиваль Актуальної Анімації і Медіа-мистецтва LINOLEUM", "Вибране з LISFF Wiz-Art 2014" (показ обраних кінострічок з цьогорічного львівського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів), "Капітан і його пірат" (Бельгія, Німеччина, 2012)".

Всі десять днів на фестивалі будуть працювати безліч платформ, що будуть прикрашати життя відвідувачів театральними виставами, кмітливим кіно, різножанровою музикою, яскравими барвами витворів мистецтва, надзвичайними перформансами, захоплюючою літературою, надихаючими лекторіями і мастер-класами, смачними стравами і цікавими іграми для наймолодших відвідувачів.

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 81 відділення у 20 містах України.

Похожие пресс-релизы