pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Легковажне ставлення до сплати земельного податку може обернутись втратою земельної ділянки

Спеціалісти ДПІ у Голосіївському районі нагадують про відповідальність за несплату податку за землю.

До 1 липня поточного року фізичні особи - землевласники або землекористувачі повинні були отримати від територіальних органів Міндоходів податкове повідомлення - рішення із зазначенням суми земельного податку.

Нагадуємо, що податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення. Тож, якщо Ви досі не отримали повідомлення у зв'язку з тим, що не проживаєте за адресою володіння або користування земельною ділянкою або з іншої причині, Вам необхідно самостійно звернутись до Центрів обслуговування платників податків територіальних органів Міндоходів.

Варто пам’ятати, що до фізичних осіб - землевласників, землекористувачів та орендарів, з якими узгоджено суму грошового зобов’язання щодо плати за землю, застосовується штрафна (фінансова) санкція у таких розмірах:

• при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу;
• при затримці понад 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.

До того ж ст.141 Земельного кодексу України передбачено, що у разі систематичної несплати земельного податку, земельна ділянка може бути вилучена без згоди землекористувача.

Похожие пресс-релизы