pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Власники касових апаратів крокуватимуть в ногу з часом

Показники реєстраторів розрахункових операцій відтепер подаватимуться в електронному вигляді

Початок 2013 року виявився щедрим на зміни та реформи. Відтак, доводимо до відома, хто ще не встиг ознайомився з оновленим Законом «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».
Згідно вимог Закону з 1 січня поточного року користувачі касових апаратів повинні подавати до органів ДПС електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці в пам'яті РРО. Підприємці, які користуються касовими апаратами, отримають можливість подавати звіти в податкову через мережу Інтернет. Крім того, нововведення має забезпечувати передачу в ДПС інформацію по кожному надрукованому розрахунковому документу. Так що скільки і якого товару реалізовано через РРО, податківці зможуть дізнаватися миттєво.
Фахівці податкової служби впевнені, що така передача даних полегшить життя всім. Підприємцям не треба витрачати гроші на папір, роками зберігати контрольні стрічки і у податківців не буде необхідності виходити на перевірки, оскільки вся неаналітична інформація буде формуватися на рівні ДПС України.
Вказані норми не вводять додаткових обов'язків, а лише змінюють старий порядок подання звітності. Замість її подання на паперових носіях раз на місяць не пізніше 15 числа наступного місяця, передбачено подання в електронній формі.
Звертаємо увагу, що до 1 липня 2013 року штрафних санкцій до суб'єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції за товари (послуги) без використання модему не застосовуватимуться, але після, за неподачу органам державної податкової служби в електронному вигляді звітності, за рішеннями відповідних органів державної податкової служби будуть застосовуються штрафні санкції у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.).

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы