pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Терра Банк» запровадив нові тарифні програми розрахунково-касового обслуговування клієнтів

В рамках реалізації стратегії розширення співпраці з корпоративним клієнтами та оптимізації вартості банківських послуг ПАТ «Терра Банк» запровадив нові тарифні програми розрахунково-касового обслуговування клієнтів, в межах яких послуга «Корпоративний контроль» надається безкоштовно.

Послуга “Корпоративний контроль” розроблена як окрема послуга, інтегрована в комплекс “Клієнт-Банк”, і призначена для корпоративних клієнтів банку. Її основне завдання – надання можливості центральному офісу клієнта виконувати контроль за проходженням платежів його філій, дочірніх організацій, підприємств, істотною участю в яких він володіє, тощо. Під виконанням контролю розуміється надання можливості клієнту виконувати підтвердження відправки на оплату або вилучення документів, введених підлеглими йому організаціями та відібраних за певних умов.

Впровадження зазначеної комплексної системи управління грошовими потоками компанії в одному банку надає можливість клієнтам забезпечити маневреність власних фінансових ресурсів, а також оперативність і високу якість проведення розрахунків.

Довідка: ПАТ «Терра Банк» (Київ) працює на банківському ринку України з 1996 року. Банк пропонує широкий спектр банківських послуг у 20 відділеннях, які розташовані в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Херсоні, Львові, Чернівцях, Івано - Франківську, Кривому Розі і Павлограді. Станом на 01.05.2010 р. регулятивний капітал Банку – 96,9 млн. грн., діяльність ПАТ «Терра Банк» прибуткова.

Похожие пресс-релизы