pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Підручник „Основи податкових знань” увійшов у життя українських школярів

Київська фортуна посміхнулась дев’ятикласникам столичного ліцею податкової та рекламної справи № 21, адже саме у цій школі пройшла презентація довгоочікуваного підручника.

З самого ранку схвильовані діти повторювали вірші, розігрівали голосові зв’язки та відточували складні танцювальні па. До концерту готувались серйозно, адже чекали на поважних гостей - начальника Головного управління Міндоходів у м. Києві Ірину Носачову, заступника начальника ГУ Міндоходів у м. Києві Олену Онищенко, начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві Олену Мазурову та директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської Ради (КМДА) Оксану Добровольську.

Школярі Голосіївського району почули розповідь про підручник „з перших вуст”. Ірина Носачова зазначила, що книга „Основи податкових знань” допоможе учням отримати знання щодо сутності податків, системи оподаткування і навчитися орієнтуватися у правах та обов’язках громадянина як платника податків. Ірина Вікторівна поділилась з дітьми, що Міністерство доходів і зборів спільно з Міністерством науки і освіти України ще планують випуск підручників для 10-11 класів.

Почувши, що всі охочі можуть особисто поспілкуватись з гостями, захоплені діти наввипередки ставили запитання: про нове Міністерство доходів і зборів та його функції, про наповнення бюджету та різні види оподаткування.

Незважаючи на те, що за вікнами шкільних класів справжня осінь, захід відбувся у надзвичайно теплій та дружній атмосфері. А по завершенню дійства, школярі влаштували невеличкий концерт та поласували святковим тортом. Відпустити гостей без автографів на нових підручниках діти не могли, тож кожен дев’ятикласник тепер може похизуватись, що у його книзі розписались керівники Міндоходів у м. Києві.

Нагадаємо, що з початку навчального року, українські школярі вивчають новий предмет. Дисципліна „Основи податкових знань” поступово вводитиметься до навчального курсу загальноосвітніх навчальних закладів. У 2013-2014 роках він вивчатиметься факультативно, за вибором школярів.

Похожие пресс-релизы