pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Lennox: Розумне використання енергоресурсів в Україні

15 листопада під час прес-конференції у «ЛігаБізнесІнформ» компанія Lennox - всесвітній лідер на ринку промислового та напівпромислового кондиціювання - вперше презентувала свої технології для енергозбереження та розумного використання енергоресурсів. Саме розумне використання енергії – кредо, яким послуговується Lennox в Україні та світі, місія, що бере свої початки у більш ніж 115-річному досвіді та невпинному зростанні інтелектуальних ресурсів компанії.
У прес-конференції взяли участь спеціально запрошені гості компанії - керівний директор компанії Lennox у Європі, Африці та на Близькому Сході пан Ерве Мартіно (Herve Martino), директор компанії у Центральній та Східній Європі, пан Павло Грухальский, директор українського представництва Lennox, президент МАТЕК, заслужений енергетик України пан Дмитро Чубенко та менеджер по роботі із провідними клієнтами представництва Lennox в Україні, пан Євген Лісний.
«В Україні компанія Lennox успішно працює вже більше 10 років, - розповів пан Ерве Мартіно. – Ми збираємось й далі спільно з нашими українськими партнерами розвивати цей сегмент ринку, виводити його на нові вершини. Після кризи компанія планує підвищити потужність роботи. Український ринок для нас – перспективна ніша, яка потребує впровадження нових та удосконалення вже наявних технологій на сучасному ринку промислового кондиціонування».
Представники компанії окреслили перспективи розвитку, запропонувавши пресі не тільки детальну та ґрунтовну презентацію останніх новинок та досягнень компанії, а й подали приклади втілення програми енергозбереження в Україні від Lennox.
Українські компанії можуть економити на енерговитратах будівель до 30 %, завдяки системному підходу до енергозбереження. За словами Павла Грухальского, Lennox може переконати замовника заплатити можливо трошки більшу ціну за обладнання сьогодні, щоб економити на витратах вже після року його використання.
«В загальному енергобалансі України доля енерговитрат на будівлі складає більш як 40 %, – додав пан Дмитро Чубенко. - Це величезний резерв для енергозбереження. І саме це є сферою застосування для обладнання Lennox. Статегія Lennox в Україні - утримати те, що є сьогодні, повернути втрачені через кризу позиції, та залучити нових замовників до наших передових технологій. У наших планах не тільки продавати власну продукцію, а й змінити ринок енергозбереження в Україні, покращити умови праці для робітників провідних виробництв, створити додаткові робочі місця для українських фахівців».
Компанія Lennox більше 115 років працює із провідними компаніями в усьому світі. Серед її клієнтів компанії IKEA, McDonald’s, Hilton, Opel, Phillips, Porsche, Seat, Samsung, Shell, Auchan, Wall Mart, Leroy Merlin, Tesco, а також лідери українського ринку - Київстар, Епіцентр, Караван, Амстор, мережі кінотеатрів Батерфляй та Мультиплекс. Сьогодні світові промислові лідери об’єднуються на шляху до енергозбереження під прапором Lennox.

Коротко о Lennox Industries Inc.
Lennox International (LII) – один из флагманов в поставке решений для комфортного микроклимата на рынках отопления, кондиционирования и охлаждения.
Кампания была основана в 1895 году, когда Дейв Леннокс (Dave Lennox) открыл свой первый завод, который изготовлял угольные печи из листовой стали в г. Маршаллтаун (штат Айова, США). Сегодня штаб-квартира кампании расположена в Далласе, штат Техас (США). В 2010 году объем продаж продукции кампании превышал 3,1 миллиарда долларов США. На сегоднешний день в Lennox International работают приблизительно 11800 людей, с учетом 1300 сотрудников в Европе.
Кампания присутствует на пяти континентах мира. Всего производственные мощности Lennox состоят из 20 заводов по всему миру, в том числе четырьох заводов в Европе.
Международные акции кампании продаються на Нью-Йоркской фондовой бирже под символом "LII". Своими иновациями Lennox стремиться помочь потребителям и предприятиям снизить затраты на энергию и минимизировать влияние на окружающую среду. Чтобы узнать больше про Lennox International, посетите веб-сайты компании: www.lennoxinternational.com и www.lennox-ukraine.com

PR-agency MariSun,
Піар-координатори
Радміла Сегол 067 812 85 17
Марія Сангурська, 097 491 78 52,
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы