pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Львів’яни отримали цілодобове водопостачання

29 грудня, в рамках робочої поїздки до міста Львова, прем'єр-міністр України урочисто запустила систему цілодобової подачі води у місті Львові. Подія відбулась на території Корпорації «Енергоресурс-Інвест», одного з основних генеральних підрядників виконання робіт по проекту «Реконструкція системи водопостачання міста Львова». За дуже стислі строки силами генерального підрядника Корпорації «Енергоресурс-Інвест» та інших підрядних організацій здійснювалась масштабна реконструкція систем гарячого та холодного водопостачання міста Львова. Так, за останні чотири місяці роботи проводилися на 110 об’єктах: заміна аварійних магістральних водогонів, реконструкція центральних теплових пунктів, мереж гарячого водопостачання, насосних станцій.
Прем'єр-міністр ознайомилась з продукцією підприємства, зокрема, теплоізольованими трубами і елементами трубопроводів, станціями біологічного очищення стічних вод, поліетиленовими резервуарами, колодязями та каналізаційними насосними станціями, технологією виконання теплоізоляції діючих теплопроводів, іншими видами продукції Корпорації для систем теплопостачання, водопостачання і водовідведення.
Глава Уряду подякувала місцевій владі, будівельникам та підрядникам, завдяки яким реалізація цього проекту стала можлива. Крім того, Юлія Тимошенко нагородила високими урядовими відзнаками працівників організацій безпосередніх учасників реалізації проекту.
Вчасне та якісне виконання цього проекту в такі стислі терміни стало можливим завдяки професіоналізму та злагодженій роботі всього колективу корпорації, інноваційним технологіям підприємства, а також командній співпраці міської влади та підприємств-підрядників.
В ході реалізації проекту «Реконструкція системи водопостачання міста Львова» Корпорацією були застосовані унікальні технології: поліетиленові водопровідні колодязі стільникової конструкції, поліетиленові труби PE-RT для трубопроводів гарячого водопостачання з пінополіуретановою ізоляцією циклопентанового спінення (коефіцієнтом теплопровідності λ50= 0,027 Вт м/К)
Більш детальну інформацію, а також фотоматеріали з події можна знайти на сайті www.energoresurs.com

Корпорацію «Енергоресурс-Інвест» створено у 1999 році. На сьогодні Корпорація об’єднує 8 підприємств із загальною чисельністю працюючих близько 800 чоловік, є неодноразовим переможцем в тендерах Світового Банку, інших міжнародних фінансових організацій. Підприємство успішно реалізовує свою продукцію в країнах Європи та СНД. На підприємстві впроваджена Система якості ISO 9001:2008.

Контактна особа:
Марина Власенко
+380 44 221-3882
+380 97 897-0154
[email protected]
http://www.energoresurs.com

Похожие пресс-релизы