pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Отримав дохід з-за кордону – подай декларацію

Податківці інформують з приводу отриманих доходів з-за кордону.

Податківці Голосіївського району столиці в черговий раз нагадують, що кампанія «Декларування – 2013» торкнеться майже всіх верств населення, і громадяни, які у 2012 році отримували доходи з-за кордону, зобов’язані до 1 травня цього року подати податкову декларацію про майновий стан і доходи до органу ДПС за місцем своєї реєстрації.
До доходів відноситься будь-який прибуток резидента, який він отримує за межами території України. Сума доходу, отримана за кордоном включається до загального річного доходу і підлягає оподаткуванню за ставкою 15%. Якщо дохід перевищує десятикратний розмір мінімальної заробітної плати, встановленої в Україні, платник податку зобов’язаний сплатити 17% суми перевищення з урахуванням сплачених 15% - це передбачає стаття 167 Податкового кодексу України.
Часто серед резидентів виникають питання про те, що в податковій декларації доходи зазначаються у національній валюті. Тому під час нарахування (отримання) доходів, отриманих у вигляді валютних цінностей або інших активів (вартість яких виражена в іноземній валюті або міжнародних розрахункових одиницях), такі доходи перераховуються у гривні за валютним курсом Національного банку України, що діє на момент нарахування (отримання) таких доходів та включаються до загального річного доходу.
Дізнатися більше щодо порядку заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи Ви можете на веб-сайті ДПС у м. Києві у банері «Декларування –2013» рубриці «Декларування громадянами майнового стану і доходів 2013».

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы