pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Євгеній Комаровський презентує нову книгу в ЕМПіК

5 березня 2008 року о 17:00 в салоні ЕМПіК, ТЦ «Піраміда» (знаходиться за адресою: вул. Мішуги, 4, ст.м. Позняки) відбулася презентація нової книги Євгенія Олеговича Комаровського «ОРЗ: руководство для здравомыслящих родителей».
В своїх книгах Євгеній Олегович ставить за мету створити незамінні довідники, в яких було б докладно та зрозуміло викладена інформація про те, як правильно виховувати здорову дитину. Адже здоров’я дітей – це найцінніше, що може бути для батьків.
Нова книга Євгенія Комаровського присвячена проблемі гострих респіраторних захворювань у дітей. ГРЗ – явище повсякденне. Жити в суспільстві та оминути цей діагноз неможливо. Мабуть, не знайдеться таких батьків, для яких ця тема не була б цікавою та хвилюючою. Що таке ГРЗ? Хто винний та що робити? Як спільними зусиллями лікарів і батьків можна допомагати дитині швидко, ефективно, безпечно та з мінімальними витратами подолати захворювання? Відповіді на ці та багато інших питань, які стосуються проблем здоров’я у дітей, можна знайти у новій книзі: «ОРЗ: руководство для здравомыслящих родителей». Ця книга, без сумніву, гарний подарунок для тих, хто вже знає Євгена Олеговича та відкриття, варте уваги для тих, хто ще у пошуках надійного помічника у вирішенні невідкладних питань, пов’язаних з дитячим здоров’ям.
На зустріч з автором та лікарем прийшли, здебільшого, молоді та майбутні мами. На Євгенія обрушився шквал запитань стосовно того, як вберегти малят від застуди, які ліки краще давати, а від яких варто відмовитися взагалі?
Звертаючись до присутніх в ЕМПіК, автор сказав, що сама книга не замінить лікаря: встановити діагноз та призначити лікування зможе тільки лікар за особистої присутності. Тим не менше, книга містить багато корисної інформації, яка доступно представлена читачеві. Євгеній Комаровський професійно та чітко пояснює найскладніші речі. Головне завдання книги – розвіяти сумніви батьків і переконати їх у тому, що саме вони в першу чергу впливають на здоров’я власної дитини і тільки від них залежить система догляду за хворим та формування імунітету дитини в цілому.
Євгеній Комаровський закінчив Харківський медичний інститут. З 1983 року почав працювати в обласній дитячій інфекційній клінічній лікарні міста Харкова. До 1991 року був лікарем реанімації, наступні десять років був завідуючим відділення. З 2000 року почав вести консультаційний педіатричний прийом у приватному медичному центрі, а у 2006 році створив власну клініку «Клініком». Книги пише з 1993 року. У 1996 році за монографію отримав вчену ступінь кандидата наук. На сьогоднішній день Євгеній Комаровський є автором 5 виданих книг.

Прес-служба ЕМПіК
www.empik.com.ua
[email protected]

Похожие пресс-релизы