pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

"Добродія" передала на потреби військовим 15 000 порцій пластівців та понад 16 000 порцій мюслів

За запитом благодійного фонду "Мурашки" в рамках соціального проєкту "Добро в дії" від ТМ "Добродія" відправили продукцію для подальшої передачі військовим на передову. 

БФ "Мурашки" займається приготуванням та відправкою на фронт харчової продукції довготривалого зберігання. За зверненням фонду компанія відвантажила 15 000 порцій пластівців та понад 16 000 порцій мюслів, на основі яких будуть виготовлені сухі супи, каші-сніданки, галети та інша продукція для військових. 
Продовжуємо добрі справи разом!

ТМ "Добродія" – сніданок переможців!

Продукція ТМ "Добродія" виготовляється на повністю автоматизованому сучасному виробничому комплексі в Чернігівській області. Це одне з найпотужніших підприємств із виготовлення пластівців із зернових культур і продуктів на їх основі в Європі. Продукція представлена в найбільших національних торгових мережах в усіх регіонах України, а також експортується до 40 країн світу.

Похожие пресс-релизы