pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК надав матеріальну допомогу київській лікарні для боротьби з коронавірусом

КРИСТАЛБАНК виділив 150 000 гривень на підтримку роботи київського медичного центру ‚Медбуд‘ по боротьбі з короновірусом COVID-19. Гроші будуть використані на забезпечення лікарні медикаментами, засобами індивідуального захисту для безпечної організації праці медичного персоналу та дезинфікуючими засобами.

З 11 березня 2020 року Постановою кабінету Міністрів України #211 ‚Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19’ проголошено карантин. Керівництвом Держави щодня наголошується на небезпечності нового захворювання, викликаного новим штамом коронавірусу COVID-19, який швидко шириться країнами світу.

‘Ми не можемо залишатися байдужими до масштабної проблеми поширення короновірусної інфекції, яка стрімко охоплює всі регіони України. Будь-який внесок, націлений на боротьбу з COVID-2019, зможе допомогти зберегти життя людей від інфекції‘,- прокоментував Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський.

Похожие пресс-релизы