pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК визнано Банком року 2019!

2 грудня 2019 року в ресторані «АРИСТОКРАТ» (Hotels «VISAK») за адресою: Оболонська Набережна 17, м. Київ, відбулася урочиста церемонія нагородження банків у рамках XI всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2019». Організатором конкурсу виступає Міжнародний Фінансовий Клуб «БАНКИРЪ».

КРИСТАЛБАНК вкотре став переможцем у номінації «Банк року №1 за умовами іпотечного кредитування». Голові Правління Леоніду Гребінському висловили подяку та вручили диплом за вклад у розвиток напрямку іпотечного кредитування в Україні та створення найкомфортніших умов на придбання власного житла для населення.

«Велика честь вкотре отримати визнання за труд спеціалістів Банку. Наша головна мета – зробити так, щоб якомога більше українських родин мали власне якісне житло. Ми постійно аналізуємо ринок та основні потреби Клієнтів і щороку розробляємо програми кредитування з умовами, які повністю відповідають очікуванням позичальників для безболісного оформлення кредиту в КРИСТАЛБАНКу», - прокоментував Леонід Гребінський.

КРИСТАЛБАНК пропонує спільні програми з будівельним гігантом ПРАТ «ХК «Київміськбуд», який очолює рейтинги найбільших та найнадійніших столичних забудовників.

Похожие пресс-релизы