pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відмова мешканців регіонів від застарілої послуги проводового радіо призводить до його відключення

Мешканці Одеської, Миколаївської, Херсонської та Закарпатської областей зробили вибір на користь сучасних каналів комунікацій. Проводове радіо тут втратило популярність

Зважаючи на розвиток цифрових засобів комунікацій і наявність безплатної альтернативи, кількість користувачів проводового радіо в Україні постійно скорочується. Абонентів цієї застарілої послуги щороку суттєво меншає (зараз компанія обслуговує 330 тисяч домашніх радіоточок), а у деяких містах та областях проводове мовлення взагалі втратило свою популярність як засіб комунікації. Наприклад, в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Закарпатській областях проводовим радіо користується менше 1% населення. Зважаючи на незначну кількість абонентів, збитковість послуги, застаріле обладнання та неможливість проведення його ремонту, прийнято рішення про припинення надання послуги у цих областях з 1 лютого 2020 року.

Загалом варто зазначити, що сьогодні послуга проводового радіо через свою застарілість є невигідною і незручною. Зараз є чимало різних сучасних каналів комунікацій, зокрема ефірне мовлення, телебачення та інтернет, яким громадяни й надають перевагу. До речі, радійники теж активно переходять в інтернет, де є можливість завантажувати і слухати радіо на гаджетах. До того ж, деякі сучасні джерела інформації є безоплатними на відміну від домашньої радіоточки, абонплата за яку складає 35 грн з ПДВ на місяць.

Звісно, що більша частина обладнання мережі проводового мовлення, популярного ще у минулого столітті, надзвичайно фізично зношена та морально застаріла, що постійно потребує ремонту та чималих витрат. Укртелеком продовжує підтримувати мережу проводового мовлення в тих регіонах, де є користувачі. Але відсутність попиту на нові радіоточки серед населення призвело до припинення послуги з їх підключення з 01 січня 2020 року. Існуючі абоненти послуг продовжать користуватися проводовим радіо на діючих умовах.

Похожие пресс-релизы