pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком визнано Компанією року в області фіксованого зв’язку

За підсумками «Telecom Awards 2019» ПАТ «Укртелеком» визнано «Компанією року в області фіксованого зв’язку» в категорії «крупний бізнес», а експертом року став Віктор Каток, головний радник з питань науково-технічної політики Укртелекому, представник України в Міжнародному союзі електрозв’язку

7-8 вересня в Одесі в ході однієї із найвагоміших подій України в сфері телекомунікацій, медіа та контенту відбулась Четверта Всеукраїнська церемонія нагородження компаній та персоналій телеком- і медіа-індустрій «Telecom Awards 2019». За результатами голосування експертної комісії Всеукраїнської винагороди ПАТ «Укртелеком» визнано «Компанією року в області фіксованого зв’язку» серед операторів та інтернет-провайдерів національного масштабу. Комісія звернула увагу на досягнення компанії за період з вересня 2018 по серпень 2019, а саме: початок наймасштабнішого проекту України з розбудови волоконно-оптичної мережі доступу в 300 селах в 19 областях, проекти ПАТ «Укртелеком» з розбудови оптичної інфраструктури телекомунікацій для соціальних об'єктів – медичні, навчальні, адміністративні – в об’єднаних територіальних громадах по всій країні, а також реалізація проекту з конвергенції телекомунікаційних мереж фіксованого та рухомого (мобільного) зв’язку.

Оцінені проекти роблять значний внесок у розвиток галузі. Наприклад, завдяки проекту з конвергенції було отримано результати, які створили сприятливі умови для розвитку конвергенції мереж фіксованого і рухомого (мобільного) зв’язку; а проекти з розбудови оптичної мережі і підключення до мереж волоконно-оптичного інтернету широкого кола користувачів сприяють впровадженню таких національних проектів як, наприклад, «Держава у смартфоні», телемедицина, електронна освіта, тощо.

Водночас, під час церемонії нагородження персоналій телеком- і медіа-індустрій Експертом року за підсумками голосування став Віктор Каток – почесний зв’язківець України, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, член-кореспондент Академії зв'язку України, член-кореспондент Інженерної академії України. Він – автор понад 300 наукових праць, понад 12 років представляє Адміністрацію зв'язку України у МСЕ-Т у Дослідній комісії №15.

Четверта Всеукраїнська церемонія нагородження компаній та персоналій телеком- і медіа-індустрій «Telecom Awards 2019» об’єднала понад 300 представників профільних асоціацій, національних регуляторів та влади, вітчизняних та міжнародних галузевих підприємств, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників, зацікавлених у розвитку галузі.

Похожие пресс-релизы