pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Експерти і претенденти HeadHunter назвали МХП одним із найпривабливіших роботодавців українського агросектору

Агроіндустріальний холдинг МХП за результатами опитування претендентів і провідних експертів, проведеного міжнародним кадровим порталом «HeadHunter Україна», увійшов до галузевого ТОП-10 кращих роботодавців країни 2018 року.
У межах цього дослідження організатори вивчили думку респондентів, аби визначити, що цінують претенденти в роботодавцеві, на що звертають увагу під час вибору компанії та хто з роботодавців є найпривабливішим на ринку праці. Враховували думки як тих, хто шукає роботу, так і експертів у співвідношенні ваги оцінки 60/40.
Як зазначає HeadHunter, оцінюючи роботодавців, експерти враховували прозорість і соціальну відповідальність бізнесу, рівень зрілості HR-функції в компанії, розвиненість системи навчання та корпоративної культури, репутацію роботодавця, соціальні гарантії для працівників, турботу роботодавця про співробітників, їхнє залучення в бізнес.
Претенденти так само зазначають, що під час вибору компанії-роботодавця звертають увагу на її стабільність, корпоративну культуру та соціальну відповідальність, розміщення офісу, цінують наявність іноземних інвестицій або міжнародного капіталу, враховують звіти, відгуки та коментарі про компанію у відкритих джерелах, беруть до уваги галузеву належність компанії.
Раніше міжнародний кадровий портал «HeadHunter Україна» відзначив програму «МХП СТАРТ» спеціальною нагородою «За вагомий внесок у розвиток HR-брендингу в Україні» в межах професійної премії «HR-бренд Україна 2018».
Інноваційна система стратегічного кадрового менеджменту МХП забезпечує холдингу лідерські позиції і в інших професійних рейтингах. Чотири номінації національного рейтингу «Бізнес HReformation 2018. Найкращі роботодавці України» за розробку та впровадження передових інноваційних практик у сфері розвитку й управління персоналом, формування кращого корпоративного HR-підрозділу, а також кращі стратегії та досвід у сфері HR-брендингу. У більшості номінацій рейтингу кращих роботодавців МХП – єдина компанія, що представляє український аграрний сектор, поряд із такими міжнародними флагманами бізнесу, як Ernst & Young, Deloitte, Procter & Gamble, Microsoft, Metro. Рекламна кампанія соціальної місії програми «МХП СТАРТ» – фіналіст номінації «Корпоративна репутація» престижної міжнародної премії в галузі реклами та брендингу «Effie Awards Ukraine 2018».
МХП – вертикально інтегрований лідер українського аграрного виробництва з європейським акціонерним капіталом і закордонними виробничими активами, що працює в галузях птахівництва, рослинництва, зернопереробки, виробництва комбікормів, м'ясопереробки та тваринництва. МХП – один із найбільших національних платників податків і роботодавців. Понад 30 підприємств холдингу сприяють розвитку 14 регіонів присутності та забезпечують зайнятість більше ніж 28 тисяч осіб. Один із найбільших національних провайдерів проектів у сфері корпоративної соціальної відповідальності. За підсумками 2018 року МХП інвестував у розвиток соціальних та інфраструктурних проектів для розвитку громад і територій присутності понад 200 млн грн. Продукцію МХП постачають на ринки 80 країн світу. Зарубіжні виробничі активи холдингу представлені підприємствами в Нідерландах і Словаччині.
15 травня 2008 року МХП став першою українською аграрною компанією, яка залучила іноземний акціонерний капітал під час IPO на Лондонській фондовій біржі. Акції МХП торгуються під тикером MHPC. Серед партнерів холдингу щодо реалізації великих інвестиційних проектів – Міжнародна фінансова корпорація (IFC) Групи Світового банку, Європейський інвестиційний банк і провідні європейські інституційні інвестори.

Похожие пресс-релизы