pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

6-й Бухгалтерський агрофорум відбудеться вже навесні 2018 року

З 23 по 27 березня бухгалтерська агроспільнота України збереться разом на 6-й Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України. Велика кількість змін у законодавстві дають імпульс збиратися разом на Форумі для отримання кваліфікованих відповідей від експертів та спільного пошуку шляхів вирішення неврегульованих питань.

Цього року приймати учасників Форуму буде готельний комплекс «Rixos-Prykarpattya» (місто Трускавець).

Під час роботи на 6-му Бухгалтерському агрофорумі учасники не лише будуть обговорювати нагальні проблеми 2017 – 2018 років із кращими експертами у своїй галузі, а й сформують пропозиції щодо змін в існуючих і прийняття нових державних нормативних актів у сільськогосподарській галузі. Це дозволить позитивно вплинути на роботу агропідприємств уже в цьому році.

Детально будуть розглядатися такі теми та питання:
• Зміни 2018 року в адмініструванні: електронний кабінет, відшкодування шкоди за рахунок коштів державного бюджету, завданої платнику податків.
• Блокування податкових накладних: аналіз нового порядку, безумовність визнання податкового кредиту.
• СЕА ПДВ: проблемні питання при складанні ПН/РК, формування окремих показників формули.
• Звільнення від ПДВ вартості операції з вивезення в митному режимі експорту соєвих бобів, насіння свиріпи або ріпаку; особливості відшкодування ПДВ: нові вимоги від податківців, судова практика.
• Нове в законодавстві щодо ПДВ і перспективне законодавство.
• Єдиний податок: база оподаткування єдиним податком для платників четвертої групи, податок на репатріацію, сплата дивідендів платниками єдиного податку.
• Проблемні питання в трудових правовідносинах і перевірки інспекцій із праці.
• Новації щодо ведення касових операцій, аналіз порушень касової дисципліни (типові помилки, які допускають бухгалтери).
• Аналіз змін у веденні бухобліку сільгосппідприємствами.
• Земельні відносини – 2018: практика застосування законодавчих змін (застосування коефіцієнта 1,756, оренда землі сільгосппризначення; емфітевзис та ін.)
• Антирейдерство.

Детальна програма на сайті: https://www.ube-ua.com/6agroforum

У 6-му Форумі візьмуть участь з кращі експерти у своїй галузі:

• БОГДАНОВА ОЛЬГА, партнер аудиторської компанії Crowe Horwath AC Ukraine (член Crowe Horwath International), голова Податкового комітету Громадської ради при МЕРТ, заступник голови Податкового комітету при ТПП, голова наглядової Ради Палати податкових консультантів;
• КОБИЛЯНСЬКИЙ ВІКТОР, провідний спеціаліст у галузі земельного права, адвокат, співавтор декількох книг із земельного права, учасник розробки нормативно-правових актів;
• РУЧКО ОЛЕКСАНДР, радник та адвокат Alexandrov & Рartners (кращої юридичної компанії у 2017 у практиці «Аграрне та земельне право»);
• НАУМОВ СЕРГІЙ, головний редактор всеукраїнського бухгалтерського журналу «Баланс-Агро», член Громадської ради при ДФСУ, учасник робочих груп із розробки нормативно – правових актів, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», провідний експерт із питань оподаткування доходів громадян;
• СТАДНИК СВІТЛАНА, заступник головного редактора бухгалтерського журналу «Баланс-Агро», податковий консультант, провідний експерт у сфері ПДВ.
та інші.

Приєднуйтеся до еліти бухгалтерів сільськогосподарської галузі!

Зареєструватися для участі у Форумі та взнати додаткову інформацію можна на сайті www.ube-ua.com/6agroforum і за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093 24 08.
Ініціатори проведення Форуму – ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та ГО «Спілка автоматизаторів бізнесу» .
Організатори – «UtekaBusinessEvents» та видання «Баланс-Агро».
Партнери Форуму – UTEKA, юридична компанія Alexandrov&Partners, «Професійні видання».
Інформаційна підтримка – ЛІГА:ЗАКОН

Похожие пресс-релизы