pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Henkel розпочинає співпрацю із Plastic Bank

Перетворення відходів на нові можливості

Дюссельдорф, 15 листопада 2017 року. – Henkel об’єднується із Plastic Bank, соціальним підприємством, мета якого полягає у припиненні забруднення океану пластиковими відходами і створенні можливостей для людей, які перебувають за межею бідності. Сьогодні організовують нові центри зі збору пластикових відходів у Гаїті, завдяки чому населення зможе одержувати доходи чи послуги, збираючи пластикові відходи на місцевій території, аби запобігти забрудненню ними водних шляхів та океанів. Henkel є першою великою компанією – виробником товарів широкого споживання, що налагоджує співпрацю із Plastic Bank і вивчає можливості подальшого використання зібраного пластику для виготовлення упаковки.

Plastic Bank засновано Девідом Кацом (David Katz) у березні 2013 року з метою об’єднання зусиль мільярдів людей для монетизації відходів і покращення рівня життя людей у країнах, в яких відсутня інфраструктура управління відходами. Об’єднуючись із Plastic Bank, Henkel робить крок у напрямку підтримання довгострокової традиції лідерства у стійкому розвитку. Компанія, що існує протягом 141 року, має на меті до 2030 року потроїти вартість цінностей, які вона створює, з урахуванням впливу на навколишнє середовище. Компанію Henkel часто називають лідером у сфері стійкого розвитку на підставі рейтингів та оцінок щодо екологічної раціональності.

«Ми впевнені в тому, що наше спрямування на стійкий розвиток сьогодні важливе, як ніколи раніше», – вважає Катрін Менгес (Kathrin Menges), виконавчий віце-президент з питань управління персоналом компанії Henkel і голова Ради з питань стійкого розвитку Henkel. «Ми пишаємося своєю співпрацею із Plastic Bank, спрямованою на запобігання забрудненню океану пластиковими відходами в Гаїті, а також на підвищення рівня життя людей, які перебувають за межею бідності. Активізуючи використання провідних брендів у рамках цієї співпраці, ми намагаємося підвищити рівень обізнаності споживачів щодо пластикових відходів і продемонструвати готовність дотримання нашого обов’язку сприяти екологічній раціональності та соціальному прогресу».

Можливості підвищення соціального рівня
Партнерство з Plastic Bank розвивається під впливом флагманського бренда Henkel підрозділу «Косметичні засоби» Schwarzkopf і провідних брендів компанії підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею». Спочатку воно було зосереджене у Гаїті, де відсутність інфраструктури управління відходами означає наявність значного потенціалу для позитивного впливу. Місцеві громади острова одержуватимуть кошти, товари й послуги в обмін на збирання пластикових відходів. Зібраний, відсортований і перероблений пластик направлятимуть у ланцюги створення додаткової вартості як «соціальний пластик»® – матеріал, який пройшов перевірку з боку Plastic Bank, що свідчить про те, що особи, які його зібрали, одержали більшу ніж ринкову ціну за пластикові відходи. «Нам дуже приємно оголосити про налагодження партнерства з Henkel та її провідними брендами споживчої продукції», – заявляє Девід Кац (David Katz), засновник і головний виконавчий директор Plastic Bank. «Співпраця з глобальним лідером у сфері стійкого розвитку забезпечує нам можливості запропонувати наше рішення більшій кількості людей та завдяки цьому суттєвіше вплинути на навколишнє середовище. Спільно ми можемо зупинити забруднення пластиком океану і перетворити відходи на доходи та створити можливості для підвищення соціального рівня людей, які живуть за межею бідності».

Стійкий розвиток завдяки провідним брендам
Це нове партнерство ґрунтується на напрямах діяльності Henkel, пов’язаних зі створенням екологічної упаковки та обробкою. У 2016 році Henkel використовувала перероблений пластик для виготовлення упаковки приблизно для 1,3 мільярда очищувальних і мийних побутових засобів і косметичної продукції в усіх країнах світу. Цей успіх свідчить про тверде зобов’язання Henkel щодо створення екологічної упаковки, якого вона дотримується в межах трьох основних принципів: менше упаковки та відходів, досконаліша упаковка і забезпечення підтримання «циркулярної економіки». Plastic Bank пропонує унікальне рішення задля усунення проблеми забруднення океану пластиковими відходами, оскільки утилізує їх біля джерел виникнення і поширює свою діяльність у всіх куточках світу», – вважає Томас Мюллер-Кіршбаум (Thomas Müller-Kirschbaum), голова Департаменту глобальних досліджень і розробок підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії Henkel. «Це партнерство з компаніями-виробниками наших брендів розширює започатковані нами ініціативи та передбачає приділення особливої уваги підтримці соціального прогресу».
Підтримка Plastic Bank з боку Henkel – це ще один крок на шляху до виконання нашого поточного зобов’язання з підтримки екологічної раціональності та соціального прогресу. Зокрема, нове партнерство доповнює заходи, вжиті в межах ініціативи флагманського бренда косметичних виробів Schwarzkopf «Мільйон шансів», яка допомагає дівчатам і жінкам в усьому світі створювати для себе позитивне майбутнє. Протягом минулого року Schwarzkopf забезпечила можливість пройти професійну підготовку та навчання тисячам дівчат і жінок в усьому світі – від Хорватії та Словенії до Китаю, Індії, Колумбії, Південної Африки та інших країн світу. «Schwarzkopf і Plastic Bank мають дві основні спільні цілі – дбати про навколишнє середовище та покращувати рівень життя людей», – вважає Марі-Еве Шредер (Marie-Ève ¬-Schröder), корпоративний віце-президент з питань міжнародного маркетингу підрозділу «Косметичні засоби» компанії Henkel. «Спільно ми можемо створити можливості для покращення рівня життя людей, які перебувають за межею бідності, та інших верств населення шляхом забезпечення одержання стабільного доходу».

Докладніша інформація про підхід до створення екологічної упаковки розміщена на сайті https://www.henkel.com/sustainability/what-we-do/smart-packaging.

Про компанію Henkel
Компанія Henkel провадить свою діяльність у світовому масштабі, маючи добре збалансований і диверсифікований портфель продуктів та рішень. Компанія утримує лідерські позиції як у споживчому, так і у промисловому сегменті завдяки злагодженій роботі всіх трьох бізнес-підрозділів та своїм потужним брендам, інноваційним рішенням і технологіям. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії Henkel є глобальним лідером на ринку клейових матеріалів і технологій у всіх сегментах цієї галузі у масштабах всього світу. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» та «Косметичні засоби» компанії Henkel утримують провідні позиції на багатьох ринках та у численних продуктових категоріях на глобальному рівні. Історія успіху компанії Henkel налічує 140 років з моменту її заснування у 1876 році. Компанія Henkel повідомила про досягнення у 2016 фінансовому році обсягу продажу в розмірі 18,7 мільярда євро та відкоригованого операційного прибутку на рівні 3,2 мільярда євро. Сукупний обсяг продажу продукції трьох провідних брендів компанії Persil (засоби для прання), Schwarzkopf (засоби догляду за волоссям) та Loctite (клейові матеріали) склав понад 6 мільярдів євро. Чисельність працівників компанії Henkel становить понад 50 000 осіб у всьому світі. Це команда захоплених своєю справою представників різних народів, об’єднана міцною корпоративною культурою та спільною метою – створювати цінності з дотриманням принципів сталого розвитку. Як визнаний лідер у сфері стійкого розвитку, компанія Henkel займає провідні позиції у багатьох міжнародних рейтингах та включена до знаних міжнародних індексів. Привілейовані акції компанії Henkel входять до індексного кошика німецького фондового індексу DAX. З додатковою інформацією можна ознайомитися за посиланням www.henkel.com

Похожие пресс-релизы