pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На торги Української енергетичної біржі виставлено Антрацит

Товарна біржа "Українська енергетична біржа" (ТБ "УЕБ") 7 листопада об 11:00 проводить електронні біржові торги з продажу вугільної продукції № С-071117. До продажу ТОВ "Енерготранслайн" виставив, нині дефіцитний, Антрацит марки АО (25 - 70) загальним обсягом 280 тонн. Весь обсяг продукції розподілено на 4 лоти по 70 тонн кожен, вартість однієї тонни вугілля стартує з позначки 6100 грн. з ПДВ. Строк відвантаження вугілля - листопад – грудень 2017 року, умови оплати – 50% передоплата.
Зазначимо, що вугілля з низьколетючої групи реалізується на електронних біржових торгах ТБ "УЕБ" вперше за останні два роки. Брати участь в електронних біржових торгах можуть всі бажаючі: юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі або скориставшись послугами члена біржі (брокерської контори). Для створення ліквідності на біржовому ринку вугільної продукції на ТБ "УЕБ" діють пільгові умови набуття членства.
Наголошуємо, що на ТБ "УЕБ" діють кваліфікаційні вимоги до учасників біржових торгів (постачальників вугільної продукції) та затверджений механізм перевірки походження та якості вугільної продукції, що виставляється на біржові торги, а також - механізм перевірки постачальників вугілля на предмет їх благонадійності.
Електронні біржові торги з продажу вугільної продукції проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа". Членам біржі або їх клієнтам, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 09 години 00 хвилин 07.11.2017 року подати заявки на купівлю та внести гарантійний внесок у розмірі 10 (десять) грн/т. Дізнатися більш детальну інформацію про торги та ознайомитися з біржовим бюлетенем можна на сайті ТБ "УЕБ" за посиланням: ueex.com.ua.

Похожие пресс-релизы