pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Лариса Янченко: «ОЛТЕКС» розробило технічні умови на виготовлення зимових курток для Нацполіції

28 жовтня «ОЛТЕКС» достроково завершило роботи з розробки двох технічних умов на виготовлення трьох типів зимових курток для Національної поліції України і надало відповідну документацію та зразки-еталони до Державного науково-дослідного інституту (ДНДІ) МВС України.

Після ретельної перевірки зразків на відповідність більш як 60-ти параметрам, керівництво ДНДІ підписало акт, яким підтверджує, що ТОВ «ОЛТЕКС» виконало роботи якісно і в повному обсязі, а документи і матеріали відповідають умовам укладеного договору та вимогам технічного завдання.

21 червня у відповідності з процедурою відкритих торгів у системі публічних електронних закупівель ProZorro ТОВ «ОЛТЕКС» виграло тендер на розробку двох технічних умов із вдосконалення предметів зимового однострою поліцейських. Відповідно до умов укладеного договору компанія мала впродовж чотирьох місяців (липень-жовтень) виконати дослідно-конструкторські роботи, розробити технічні умови та електронну версію базових лекал і виготовити зразки-еталони для трьох типів чоловічих курток: типу «А» – куртки та вітровки із флісового полотна; типу «Б» – куртки зі знімною підстібкою зі штучного хутра, або підстібкою з утеплювачем холософт (hollowsoft); типу «В» – куртки повсякденної.

«Ми розробили електронну версію лекал, розводку за розмірозростом, детальний опис всіх вимірів, розташування деталей однострою та особливості їх обробки. Складена нами документація – це основа для подальшого промислового виробництва форменого одягу на швейних підприємствах України», – зазначила головний конструктор ТОВ «ОЛТЕКС» Лариса Янченко.

Нові зимові куртки для поліції виконані у темно-синьому кольорі. На відміну від попередніх моделей матеріал верху належить до нового покоління і має мембранне покриття, що забезпечує одягу вітро-, вологозахисні і повітропроникні властивості. Плащова тканина верху куртки зроблена по типу «ріпстоп». В її структурі використовується зміцнена армована нитка. Вона підвищує механічні характеристики виробу, робить його стійким до розривів та тертя.

«Відтепер новий теплий зимовий однострій поліцейських буде зручним, легким та функціональним. На зміну синтепону, у якості матеріалу утеплювача буде використовуватися холософт. Він відомий своїми антигрибковими, гіпоалергенними та теплозахисними властивостями при мінімальній вазі. Одяг з холософтом не втрачає форму і не накопичує статичну електрику», – повідомила головний технолог ТОВ «ОЛТЕКС» Любов Рижаєва.

За попередніми підрахунками, орієнтовна вартість куртки типу «А» може сягати 2 тис. грн, типу «Б» – 1,5 тис грн, типу «В» – 1,6 грн за одиницю. Потреба МВС у нових зимових куртках на сьогодні оцінюється в 8,5 тис. штук.

Про компанію:

ТОВ «ОЛТЕКС» є однією з провідних українських компаній з виготовлення одягу. Ми працюємо на вітчизняному та міжнародному ринку вже понад 20 років. За цей час компанія зарекомендувала себе надійним партнером, який сумлінно виконує свої зобов’язання перед клієнтами та державою – сплачує податки та робить все можливе для залучення іноземних інвестицій в економіку України, власним досвідом створює позитивний імідж вітчизняному бізнесу в країнах Західної Європи. Ми виготовляємо продукцію для всесвітньовідомих брендів одягу з Франції, Німеччини, Швеції, Бельгії, Іспанії.

Похожие пресс-релизы